Apple Watch a Salvat Viata unei Femei implicate intr-un Accident Rutier

apple watch salvat femeie accident rutier

Apple Watch este astazi creditat cu salvarea unei femei care a fost implicata intr-un accident rutier, si care ar fi decedat daca nu avea la mana produsul Apple. Totul s-a intamplat in SUA, o femeie de 87 de ani fiind lovita cu masina de catre un sofer, iar Apple Watch a detectat caderea, si a apelat atat serviciile de urgenta, cat si fiul acesteia.

Apple Watch a initiat apelul imediat ce a detectat impactul masinii cu femeia, iar asa serviciile de urgenta au aflat imediat despre accident, desi nimeni altcineva nu apucase sa sune la ei. Separat de serviciile de urgenta, Apple Watch a sunat nu doar fiul femeii, ci si doua fiice ale acesteia, astfel ca toata lumea a stiut ca ea are probleme serioase.

Femeia lovita a fost dusa la spital in timp util, si a scapat doar cu cateva oase rupte, ara a avea viata pusa serios in pericol daca ar fi ramas fara servicii medicale pentru o perioada mai lunga de timp. Apple Watch a fost implicat in multe povesti de acest gen, reusind sa ofere ajutorul de care oamenii aveau nevoie, in special in situatii cand nu existau alti oameni care sa-i ajute.

“The watch dialed my son in Florida, it dialed my daughter in Massachusetts and my daughter in Maine. So they knew something had happened and they knew where it happened. t’s pretty nice to just have it on your wrist. You have the time, the weather and help.”