Huawei P40 PRO. Schimbarea MAJORA Facuta pentru Noile CAMERE

Huawei P40 PRO. O schimbare majora pentru camere este facuta de catre compania Huawei, iata de ce progres tehnologic vor avea parte clientii din intreaga lume.

Huawei P40 PRO camera tof

Huawei P40 PRO. Nu cred ca mai exista vreun dubiu cu privire la faptul ca in primavara anului viitor acest model de telefon va fi lansat, fie ca va veni cu Android, sau Hongmeng, ori alt sistem de operare de la compania Huawei. Trecand peste aceasta necunoscuta, foarte clar in acest moment este faptul ca Huawei P40 PRO va avea schimbari foarte mari pentru camere, insa acum vorbim despre una pentru camera frontala a telefonului.

Huawei P40 PRO. Este de asteptat ca pentru acest model de telefon sa fie implementata de catre compania Huawei o camera frontala care are un senzor de imagine ToF, pentru adancime, ceva ce nu avem acum de la chinezi. Stim deja ca atat Samsung GALAXY NOTE 10, cat si Samsung GALAXY S11 vor avea senzor de imagine ToF integrat in camera frontala, astfel ca Huawei P40 PRO sigur va avea asa ceva, daca nu cumva Huawei MATE 30 PRO va aduce asta inainte pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei P40 PRO. Schimbarea MAJORA Facuta pentru Noile CAMERE

Huawei P40 PRO. Acest nou senzor de imagine ToF va permite inregistrarea de selfie-uri cu efect bokeh mult mai pronuntat, si mult mai bine aplicat in jurul utilizatorului, desi nici acum lucrurile nu stau groaznic. Acum totul se face prin software in telefoanele chinezilor, insa Huawei P40 PRO va beneficia din plin de acest nou senzor de imagine ToF, si va fi unul dintre punctele forte principale care vor fi promovate de catre chinezi.

Huawei P40 PRO. Nu ar fi exclus nici ca telefonul sa aiba o camera penta, cu 5 senzori de imagine, implementata de catre compania Huawei, un progres fata de actuala camera cvadrupla a telefoanelor P30 PRO. Desigur ca ar fi nevoie de un progres tehnologic major pentru ca asta sa se intample pentru Huawei P40 PRO, insa chinezii a aratat in ultima vreme ca sunt capabili sa uimeasca prin produsele cu tehnologii inovatoare.

Huawei P40 PRO. Stim deja ca noul telefon va fi lansat in 2020 de catre cei de la Huawei, iar desi data nu e clara, e foarte posibil ca el sa fie prezentat in mod oficial undeva in cursul lunii martie.