Huawei MATE 30 PRO. IMAGINI cu una dintre IMPORTANTELE Noutati

Huawei MATE 30 PRO. Primele imagini cu una dintre cele mai importante schimbari au fost publicate si ne arata la ce ne putem astepta pentru telefoanele chinezilor.

Huawei MATE 30 PRO IMAGINI cu una dintre IMPORTANTELE Noutati

Huawei MATE 30 PRO. Imagini cu una dintre importantele schimbari pregatite pentru telefon au fost publicate astazi, si asa pumte vedeam inainte de lansare ce urmeaza sa ofere chinezii pentru a iesi in evidenta. Vorbesc despre noul telefon al OPPO, care are un ecran curbat la un unghi de 88 de grade, o premiera pentru industria smartphone, dar asta poate doar pana cand Huawei MATE 30 PRO va fi lansat, deoarece are anuntat un ecran foarte similar.

Huawei MATE 30 PRO. Zvonurile de pana acum, si foliile de protectie pentru ecran, ne-au aratat ca ecranul noului model de telefon va avea o curbura foarte apropiata de 90 de grade, ceva inexistent in acest moment pe piata. E foarte posibil ca telefonul pe care OPPO il va lansa, dar si Huawei MATE 30 PRO, sa aiba fix acelasi tip de ecran, dar al doilea sa aduca premiera pentru ca va fi lansat cu mult inaintea celui al companiei competitoare.

Huawei MATE 30 PRO. IMAGINI cu una dintre IMPORTANTELE Noutati

Huawei MATE 30 PRO IMAGINI cu una dintre IMPORTANTELE Noutati oppo
Prototipul telefonului OPPO cu ecran curbat la 88 de grade.

Huawei MATE 30 PRO. Stim deja ca acest model de telefon este deja in proces foarte avansat de dezvoltare, surse din cadrul companiei spunand ca va fi prezentat in septembrie, sau cel tarziu octombrie. OPPO nici macar nu a anuntat o data pentru prezentarea telefonului sau, dar cumpara ecrane de la aceeasi companie precum Huawei, deci probabilitatea ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba fix acelasi ecran este una foarte mare, si asta nu e o surpriza.

Huawei MATE 30 PRO IMAGINI cu una dintre IMPORTANTELE Noutati oppo ecran
Zona curbata din ecranul telefonului OPPO va afisa imagini.

Huawei MATE 30 PRO. Ecranul foarte curbat va fi si foarte greu de folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga, fiind deasemenea complet inutil, dar probabil ca putini mai sunt mirati de inutilitatea unor functii din telefoane. E posibil ca atat Huawei MATE 30 PRO, cat si telefonul OPPO, sa aiba functii speciale implementate pentru acea zona din ecran, dar ce anume ar putea aduce ele atat de neobisnuit pentru clienti nu se stie inca.

Huawei MATE 30 PRO. In ciuda ecranului spectaculos, e improbabil ca preetul telefonului sa creasca, si chiar daca acea curbura e inutila, macar va atrage multe priviri.