Vestea GROZAVA despre Samsung GALAXY S11 ce a UIMIT Fanii

Samsung GALAXY S11 are o veste grozava anuntata astazi pentru fanii din intreaga lume, si foarte multi vor ramane cu adevarat uimiti de ceea ce e pregatit.

Vestea GROZAVA despre Samsung GALAXY S11 ce a UIMIT Fanii

Samsung GALAXY S11 este urmatorul model important de smartphone pe care compania coreeana il va prezenta pentru fanii din intreaga lume, acum ca Samsung GALAXY NOTE 10 a fost deja lansat cu doar doua zile in urma. In imaginea de mai jos avem primul test de performante facut pentru viitorul chip Qualcomm Snapdragon 865 pe care Samsung GALAXY S11 il va avea integrat, sporul fata de modelele actuale fiind unul mare, din fericire.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa beneficieze de un spor de performante de cam 20% multumita noului chip Qualcomm Snapdragon 865, daca acest test de performante este unul adevarat. In imaginea de mai jos puteti vedea ce poate oferi acest nou chip pe un telefon care ruleaza Android 10 si are 6 GB RAM, insa Samsung GALAXY S11 va avea mai mult RAM, dar asta ar putea sa nu conteze foarte mult pentru stabilirea puterii de procesare.

Vestea GROZAVA despre Samsung GALAXY S11 ce a UIMIT Fanii

Vestea GROZAVA despre Samsung GALAXY S11 ce a UIMIT Fanii qualcomm snapdragon 865
Performantele Qualcomm Snapdragon 865.

Samsung GALAXY S11 ar putea avea performante chiar foarte apropiate de cele ale iPhone 11, avand in vedere ca actualele iPhone XS au rezultate cu aproximativ 1500 de puncte mai mici decat cele de mai sus. Daca Apple va dori sa ramana in 2019 si 2020 peste concurenta, atunci va trebui sa ofere pentru iPhone 11 scoruri apropiate de 14.000 de puncte, ceva ce se pare ca seria Samsung GALAXY S11 nu va putea ajunge cu acest nou chip.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi chiar primul telefon lansat cu acest chip, insa desigur ca el va fi folosit in mai putin de 90% dintre unitatile vandute global, cel Exynos 9830 urmand a fi folosit in restul. E foarte posibil ca procesorul din chip-ul Exynos 9830 pentru Samsung GALAXY S11 sa aiba performante inferioare, cei de la Samsung neavand pana acum rezultate mai bune decat Qualcomm, sau Apple, in acest segment.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in primavara anului 2020, cel mai probabil in februarie, sau martie, si va fi lansat la doua/trei saptamani dupa prezentarea oficiala.