Vei CUMPARA Samsung GALAXY S11 Multumita Acestei Schimbari

Samsung GALAXY S11 va veni cu o schimbare foarte importanta, si il vei cumpara imediat ce vei afla cat de bune sunt noutatile pregatite pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 ecran

Samsung GALAXY S11 este pregatit pentru lansare in prima parte a anului viitor, insa una dintre schimbarile cele mai importante le stim deja pentru ca Samsung a lasat sa fie dezvaluit cam tot in legatura cu Samsung GALAXY NOTE 10. Aseara v-am prezentat si un clip video in care putem vedea cele doua noi modele de telefoane mobile, si in baza unor imagini de presa am aflat deasemenea una dintre cele mai importante noutatia le Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o margine superioara foarte ingusta pentru ecran, ceva ce va face telefonul extrem de interesant pentru toti cei care sunt in cautare de smartphone-uri cu design-uri uimitoare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cat de subtire a reusit compania coreeana sa faca marginea superioara a Samsung GALAXY NOTE 10, si acelasi lucru este asteptat inclusiv pentru Samsung GALAXY S11 anul viitor.

Vei CUMPARA Samsung GALAXY S11 Multumita Acestei Schimbari

Samsung GALAXY S11 ecran margine redusa
Samsung GALAXY NOTE 10 cu noul ecran ce are margine subtire si va fi folosit in Samsung GALAXY S11.

Mai mult decat atat, inclusiv marginea inferioara a ecranului Samsung GALAXY S11 va fi ingustata substantial in comparatie cu modelele anterioare, chiar si fata de GALAXY NOTE 10, deoarece coreenii sunt intr-un progres constant. In China exista telefoane care au margini si mai subtiri, si acestea vor disparea in totalitate in urmatorul an, iar Samsung GALAXY S11 are nevoie de inovatii de acest gen, si se pare ca le va avea.

Schimbarea poate parea una mica si nesemnificativa, insa in realitate vorbim despre ceva ce fanii care vor cumpara Samsung GALAXY S11 asteapta de la coreeni inca din momentul in care chinezii au facut implementarile. Avand in vedere ca nu e tocmai usor sa oferi asa ceva, Samsung GALAXY S11 ar putea fi chiar primul telefon de la coreeni care va veni cu o modificare de acest gen, insa desigur ca va trebui sa asteptam sa vedemc are sunt planurile.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in martie, daca ne uitam si la ceea ce s-a intamplat in anii anteriori.