Google Pixel 4. Functia GROZAVA pe care o vei DORI in iPhone 11

Google Pixel 4 va avea o noua functie grozava pe care o vei dori si in iPhone 11, dar pe care Apple inca nu a implementat-o pentru clientii din toata lumea.

Google Pixel 4. Functia GROZAVA pe care o vei DORI in iPhone 11

Google Pixel 4 va ave aparte de o functie grozava pe care foarte multi dintre fanii companiei Apple o vor dori inclusiv in iPhone 11, dar pe care din pacate nu o vor avea prea curand de la compania Apple. Mai exact, Google Pixel 4 urmeaza sa aiba un ecran care are rata de refres de 90Hz pentru ecran, deci totul va functiona mult mai rapid, mult mai natural, mult mai fluid, ceea ce va fi un upgrade major pentru experienta de utilizare a Android.

Google Pixel 4 vine cu un ecran de acest gen dupa ce pana acum le-am vazut in principal in telefoanele pentru gaming, dar au inceput sa ajunga si in modelele standard, iar Huawei MATE 30 PRO va avea unul deasemenea. Google Pixel 4 va avea un ecran de 5.7 inch, in timp ce Google Pixel 4 XL va avea unul de 6.3 inch, iar ambele vor avea rata de refresh de 90Hz pentru ecrane, ceea ce le va oferi utilizatorilor o experienta complet noua.

Google Pixel 4. Functia GROZAVA pe care o vei DORI in iPhone 11

Fluiditatea folosirii interfetei Android va avea cele mai mari imbunatatiri aici, in special pentru scroll printre setari, sau pagini web, iar Google Pixel 4 va egala OnePlus 7 PRO din acest punct de vedere. Da, autonomia bateriei Google Pixel 4 va fi usor afectata, iar cum ea are doar 2800 mAh, e de inteles de ce unii oameni vor fi suparati, dar macar vor avea ceva ce nu va exista in iPhone 11 prea curand, din pacate pentru noi.

Decizia de a implementa un ecran cu rata de refresh de 90Hz in Google Pixel 4 cu siguranta nu a fost una simpla pentru Google, deorece costurile de productie cresc, dar e una foarte buna. O experienta mai buna de folosire a sistemului de operare Android va fi un punct de atractie pentru Google Pixel 4, compania Google avand probleme destul de mari in a vinde modelele anterioare, si e posibil sa mai rezolve dintre ele acum.

Google Pixel 4 va fi prezentat in toamna acestui an, cel mai probabil in luna octombrie, iar majoritatea noutatilor sale au fost deja dezvaluite, unele chiar de catre Google.