iOS 13: Vestea GROZAVA Venita pentru iPhone si iPad

iOS 13 Vestea GROZAVA Venita pentru iPhone si iPad

iOS 13 are de aseara versiunea beta 7 disponibila pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch care folosesc un profil de dezvoltator pentru a testa sistemul de operare, si teoretic avem parte de o veste grozava. Mai exact, unii dezvoltatori spun ca Apple ar fi activat in iOS 13, incepand cu versiunea beta 7, acel sistem care ar reduce la jumatate durata de timp necesara pentru deschiderea aplicatiilor, fie ca sunt native, sau terte.

iOS 13 a avut aceasta schimbare extrem de importanta anuntata de catre compania Apple pentru lansare inca din cursul lunii iunie, insa pana in momentul lansarii actualei versiuni beta, ea nu a fost oferita. Ei bine, unii spun ca deja simt o imbunatatire radicala pentru timpii de deschidere ai aplicatiilor in iOS 13, insa m-am uitat la o comparatie a performantelor fata de iOS 12.4, iar deocamdata nici nu poate fi vorba despre asa ceva.

iOS 13: Vestea GROZAVA Venita pentru iPhone si iPad

iOS 13 aduce si schimbari pentru modul in care aplicatiile din App Store sunt compilate inainte de a fi trimise pentru descarcare in iDevice-uri, si e posibil ca reducerea timpilor de deschidere sa aiba legatura cu asta. Desigur ca deocamdata nu exista informatii clare privind schimbarea facuta acum, dar s-ar putea sa nu ne putem bucura de aceste performante foarte bune chiar din momentul in care ne asteptam sa vedem modificarea in iOS 13.

Desi cei de la Apple incearca sa ofere totdeauna cea mai buna experienta posibila pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga, din pacate nu e posibil asta tot timpul, asa ca uneori mai rateaza promisiunile. E posibil ca acest lucru sa se intample si cu iOS 13, cel putin pe unele telefoane, unde ar trebui sa fie necesara reinstalarea aplicatiilor in iDevice-uri pana cand imbunatatirea radicala a performantelor va fi vizibila.

iOS 13 va fi prezentat in mod oficial de catre cei de la Apple in cursul lunii viitoare, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in mai putin de o luna.