OFICIAL! Pentru Telefoanele Huawei a VENIT Vestea COLOSALA

Telefoanele Huawei. Astazi a venit un anunt oficial extrem de important pentru clientii din intreaga lume, iata ce se va intampla cu smartphone-urile.

OFICIAL! Pentru Telefoanele Huawei a VENIT Vestea COLOSALA

Telefoanele Huawei. Clientii din intreaga lume au astazi in mod oficial parte de o veste extrem de buna, pe care unii o asteptau de ceva vreme, si e bine ca intr-un final aceasta a venit pentru ei de la americani. Mai exact, astazi a fost anuntat in mod oficial faptul ca a fost extinsa exceptia de la sanctiunile lui Donald Trump care, printre altele, aducea actualizari pe telefoanele Huawei, dar permitea si livrarea de actualizari pentru alte produse.

Telefoanele Huawei. In urma sanctiunilor impuse in mai in SUA, Donald Trump a permis aplicarea unor exceptii, astfel incat clientii americani ai chinezilor sa gaseasca solutii pentru a inlocui produsele cumparate deja. Desi au trecut trei luni din acel punct, situatia nu s-a schimbat, iar pentru ca telefoanele Huawei sa mai primeasca actualizari era nevoie de o extindere a acestei liste cu exceptii, si vorbim acum despre inca trei luni acordate de catre SUA.

OFICIAL! Pentru Telefoanele Huawei a VENIT Vestea COLOSALA

Telefoanele Huawei. Multumita acestei exceptii, clientii care au cumparat deja telefoanele se vor bucura in continuare de actualizari pentru Android, dar numai patch-uri de securitate si nimic mai important. Din pacate, aceasta extindere a exceptiilor nu va aduce pe telefoanele Huawei actuale si Android Q, urmatoarea mare actualizare pentru sistemul de operare al Google, asa ca din acest punct de vedere nu sunt rezolvate lucrurile pentru chinezi.

“Statele Unite vor întârzia din nou o interdicție deplină de a face afaceri cu Huawei, spunând că companiile de comunicații din mediul rural au nevoie de timpul suplimentar pentru a-și opri echipamentul de produsele fabricate de gigantul tehnologic chinez. Unele companii din mediul rural sunt dependente de Huawei, așa că le acordăm un pic de timp pentru a se descărca singuri.”

Telefoanele Huawei. Extinderea exceptiilor nu va rezolva nici problemele companiei cu lansarea de noi modele de smartphone-uri, iar asta pentru ca nu poate cumpara nici procesoare, modem-uri, si alte chip-uri. Extensia aceasta ajuta clientii actuali de telefoanele Huawei, sau companiile care ii folosesc alte produse deja lansate, insa nimic nou nu poate ajunge dincolo de China, si situatia nu se va schimba prea curand, din pacate.

Telefoanele Huawei. Modelele noi pe care compania chinezeasca le are in proces de dezvoltare in momentul de fata vor trebui amanate pana cand Donald Trump va disparea din functie, sau va gasi de cuviinta sa ridice sanctiunile.

1 COMENTARIU

  1. Veste colosala:)) am gasit p30 pro pe ebay cu 250 de euro. Isi vand cumetrii chinezariile rapid pana nu se impute treaba de la cap. S-a trezit lumea. Se pipi pe ele camere revolutionare