Windows 10 va COPIA in mod OFICIAL o Functie MAJORA a Mac

Windows 10 va copia in mod oficial o functie importanta pe care compania Apple a implementat-o in Mac-urile sale, iata de ce se vor putea bucura utilizatorii.

Windows 10 va COPIA in mod OFICIAL o Functie MAJORA a Mac

Windows 10 a avut acum cateva saptamani zvonita copierea unei functii importante din Mac-urile companiei Apple, iar acum totul a devenit oficial prin includerea sa intr-un build beta pentru utilizatori. Mai exact, Apple a integrat in macOS de foarte mult timp posibilitatea de a descarca sistemul de operare din Mac App Store pentru instalare in Mac-uri, iar Windows 10 va avea inclusa fix aceeasi functie pentru calculatoare incepand cu o viitoare actualizare mare.

Windows 10 include in cea mai recenta versiune beta o optiune care permite descarcarea sistemului de operare din serverele Microsoft pentru instalare, deci utilizatorii nu vor mai fi obligati sa faca stick-uri USB pentru instalare. Masura este una extrem de buna deoarece orice utilizator care vrea sa reinstaleze sistemul de operare Windows 10 va trebui doar sa aiba o conexiune de internet disponibila, si va putea face reinstalarea de oriunde.

Windows 10 va COPIA in mod OFICIAL o Functie MAJORA a Mac

Windows 10 va COPIA in mod OFICIAL o Functie MAJORA a Mac cloud download
Noul sistem “Cloud Download” pentru a reinstala Windows 10 cu descarcare din serverele Microsoft.

Windows 10 va avea aceasta functie pentru ca a ramas cu 20 de ani in urma in ceea ce priveste optiunile pentru reinstalarea sistemului de operare, iar cei de la Microsoft au inteles intr-un final ca trebuie sa intre in epoca moderna. Desigur ca totul va fi testat pentru o buna perioada de timp inainte de a fi lansat intr-o versiune finala a Windows 10, si desigur ca vor exista probleme cu felul in care va functiona initial tot acest sistem nou.

Pe de alta parte, toti cei care fac asta des, sau care trebuie sa o faca o data la anumite perioade de timp, vor avea o experienta mult mai buna de a reinstala Windows 10 pentru ca asa ar fi trebuit sa stea lucrurile de mult. Nu veti putea folosi aceasta functie daca nu aveti Windows 10 cumparat cu licenta de la compania Microsoft, iar asta deoarece e nevoie de una pentru a face instalarea, Apple oferind sistemul de operare gratuit pentru toata lumea.

Windows 10 va avea parte de o actualizare in octombrie, iar aceasta functie ar putea fi inclusa printre cele noi, dar deocamdata acest lucru nu a fost anuntat in mod oficial de catre americani.