iPhone 11 Pro ar putea fi Lansat cu mai MULTA Memorie RAM

iPhone 11 Pro ar putea fi lansat cu mai multa memorie RAM de catre compania Apple, iata ce schimbare importanta este pregatita pentru clientii sai.

8

iPhone 11 Pro ar putea fi Lansat cu mai MULTA Memorie RAM

iPhone 11 Pro ar putea fi lansat cu mai multa memorie RAM de catre compania Apple, sau cel putin asta ne da de inteles un test de performante publicat astazi pentru iPhone 11. In cazul inlocuitorului iPhone XR vorbim despre o crestere a cantitatii de memorie RAM de la 3 GB la 4 GB, si o imbunatatire pentru performantele noului chip A13, iar iPhone 11 Pro ar trebui sa beneficieze de un upgrade chiar mai mare cand va fi lansat.

iPhone 11 Pro ar trebui sa aiba 5 GB de memorie RAM, daca Apple va merge pe aceeasi strategie de anul trecut, si va continua sa diferentieze modelele inclusiv prin cantitatea de memorie pe care o au. Apple ofera 6 GB de memorie RAM in unele dintre tabletele iPad Pro pe care le are la vanzare, iar iPhone 11 Pro ar fi undeva intre modelele vechi, si cele noi, dar am avut si in trecut situatii similare cu produsele mobile vandute de catre Apple.

iPhone 11 Pro ar putea fi Lansat cu mai MULTA Memorie RAM

In ceea ce priveste puterea de procesare, s-ar parea ca Apple nu va aduce imbunatatirile mari pe care le astepta toata lumea, si va prefera sa ramana in urma telefoanelor Android existente acum pe piata. Cel putin asta ne spune testul de performante pentru iPhone 11 Pro, care desi arata o crestere a performantelor pentru puterea de procesare single-core, in cazul celei multi-core lucrurile raman in continuare neschimbate.

iPhone 11 Pro ar urma sa beneficieze de o imbunatatire radicala a performantelor de multitasking cu 1 GB de memorie RAM in plus, capitol la care telefoanele Android sterg pe jos cu cele ale Apple. Desigur ca asta n-ar trebui sa ne mire in vreun fel, sau altul, cei de la Apple refuzand anul trecut sa faca un upgrade mai mare pentru cantitatea de memorie RAM, iar clientii au avut de suferit, dar iPhone 11 Pro ar trebui sa rezolve problema.

iPhone 11 Pro va fi prezentat peste fix o saptamana de catre compania Apple, impreuna cu iPhone 11, deci nu mai avem mult de asteptat pana cand vom afla noutatile importante in legatura cu ele.