Huawei. DISPERARE TOTALA aratata acum in LUPTA cu Apple

Huawei. Disperarea companiei chinezesti este totala, si este foarte usor de observat in lupta pe care o duce in momentul de fata cu Apple pe piata smartphone.

Huawei. DISPERARE TOTALA aratata acum in LUPTA cu Apple

Huawei. Compania chinezeasca isi arata disperarea totala in lupta cu Apple pe piata smartphone in momentul de fata, iar asta doarece nu prea are de ales dupa ce sanctiunile din SUA i-au afectat serios activitatea. Mai exact, ieri, in ziua in care toata lumea vedea review-urile pentru iPhone 11 si iPhone 11 Pro, cei de la Huawei au permis publicarea de leak-uri care au dezvaluit in totalitate Huawei Mate 30 Pro, concurentul sau pentru telefoanele Apple.

Huawei. Dupa luni si luni de zile in care telefonul nu a fost dezvaluit de catre vreo persoana, in mod misterios, ieri foarte multe imagini si clipuri video au aparut pe internet prezentand noutatile pe care le aduce telefonul. Pentru unii aparitia lor a fost pusa pe seama unor oameni norocosi care au testat telefonul, insa in realitate, cei de la Huawei sunt atat de disperati incat au incercat sa fure din atentia pe care iPhone 11 si iPhone 11 Pro o primesc.

Huawei. DISPERARE TOTALA aratata acum in LUPTA cu Apple

Huawei. Desigur ca este destul de greu sa ataci telefoanele Apple si sa ai succes, insa chinezii au reusit oricum sa obtina destula atentie pentru telefoanele lor, chiar daca in final lumea intreaga s-a uitat la iPhone 11. Maine Huawei va avea ziua in care isi va prezenta noile telefoane, si va avea din nou parte de atentia tuturor, insa vineri va fi ziua iPhone 11 si iPhone 11 Pro, compania Apple urmand a lansa in magazine noile sale telefoane.

Huawei. Sunt destul de sigur ca in disperarea in care se afla acum, chinezii vor incerca sa intre in atentia oamenilor si vineri cu cine stie ce leak-uri, sau alte anunturi, desi telefoanele lor vor veni cu un mare dezavantaj. Huawei va lansa telefoanele fara serviciile Google, adica exact ceea ce vrea toata lumea, iar oricate leak-uri ar aparea in fata iPhone 11, aceasta problema nu va fi data uitarii de catre cei dornici sa le cumpere.

Huawei. Nu se stie cand ar urma sa fie lansate telefoanele din seria Huawei Mate 30, dar cel mai probabil le vom avea in magazine in cursul lunii octombrie.