Huawei MATE 30 PRO vrea sa DISTRUGA iPhone 11 Pro cu o functie ABSURDA

Huawei MATE 30 PRO vrea sa distruga iPhone 11 Pro cu o functie absurda care a fost implementata de catre compania Huawei, iata ce va oferi pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO vrea sa DISTRUGA iPhone 11 Pro cu o functie ABSURDA

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat poimaine de catre compania Huawei, iar multumita faptului ca telefonul a fost dezvaluit in totalitate de catre chinezi, aflam despre o functie absurda pregatita pentru el. Huawei MATE 30 PRO a fost prezentat in fel si chip astazi din dorinta celor de la Huawei de a nu lasa review-urile pentru iPhone 11 Pro sa aiba parte de toata atentia lumii, iar asa toti am vazut tote noutatile telefonului inainte de a fi prezentat oficial.

Huawei MATE 30 PRO are o multitudine de noutati, inclusiv o noua camera cvadrupla, iar pentru ea este anuntata o noua functie absurda care nu exista in iPhone 11 Pro pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO ar urma sa inregistreze clipuri video slow-motion la 7680 de cadre pe secunda, da ati citit bine, iar asta pentru ca toata lumea are nevoie de o asemenea functie pentru telefonul lor, nu-i asa ?

Huawei MATE 30 PRO vrea sa DISTRUGA iPhone 11 Pro cu o functie ABSURDA

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile OFICIALE Anuntate pre Lansare specificatii

Ei bine, nu prea cred ca e asa, cele mai „incete” clipuri slow-motion fiind acum inregistrate la 960 FPS, deci ceea ce este anuntat pentru Huawei MATE 30 PRO pare complet ireal in acest moment. Totusi, chiar daca functia ar fi reala, e extrem de greu de crezut ca multa lume va considera functia din Huawei MATE 30 PRO cu adevarat utila, iar asta pentru ca ai nevoie de viteze de acest gen pentru a inregistra explozii, sau eventual trageri cu arme de foc.

Da, existenta acestei functii in Huawei MATE 30 PRO este ceva inedit, trebuie sa recunoastem acest lucru, dar dincolo de acest punct, utilitatea sa va fi redusa, daca nu cumva e vorba de vreo greseala. Separat de asta, alte functii speciale pentru Huawei MATE 30 PRO n-au fost dezvaluita inca in leak-urile de astazi, dar cel mai probabil vom mai afla cate ceva si maine, pentru ca review-urile iPhone 11 continua sa apara.

Huawei MATE 30 PRO este un telefon foarte interesant, si vine cu foarte multe noutati importante, asa ca ramane de vazut ce anume inca nu a fost dezvaluit pentru lumea intreaga.

Articolul precedenteMAG. iPhone X REDUS Cu 1100 LEI in Revolutia Preturilor
Articolul următorInstagram: Update Nou Lansat Astazi pentru Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.