Huawei MATE 30 PRO vrea sa DISTRUGA iPhone 11 Pro cu o functie ABSURDA

Huawei MATE 30 PRO vrea sa distruga iPhone 11 Pro cu o functie absurda care a fost implementata de catre compania Huawei, iata ce va oferi pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO vrea sa DISTRUGA iPhone 11 Pro cu o functie ABSURDA

Huawei MATE 30 PRO va fi lansat poimaine de catre compania Huawei, iar multumita faptului ca telefonul a fost dezvaluit in totalitate de catre chinezi, aflam despre o functie absurda pregatita pentru el. Huawei MATE 30 PRO a fost prezentat in fel si chip astazi din dorinta celor de la Huawei de a nu lasa review-urile pentru iPhone 11 Pro sa aiba parte de toata atentia lumii, iar asa toti am vazut tote noutatile telefonului inainte de a fi prezentat oficial.

Huawei MATE 30 PRO are o multitudine de noutati, inclusiv o noua camera cvadrupla, iar pentru ea este anuntata o noua functie absurda care nu exista in iPhone 11 Pro pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO ar urma sa inregistreze clipuri video slow-motion la 7680 de cadre pe secunda, da ati citit bine, iar asta pentru ca toata lumea are nevoie de o asemenea functie pentru telefonul lor, nu-i asa ?

Huawei MATE 30 PRO vrea sa DISTRUGA iPhone 11 Pro cu o functie ABSURDA

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile OFICIALE Anuntate pre Lansare specificatii

Ei bine, nu prea cred ca e asa, cele mai “incete” clipuri slow-motion fiind acum inregistrate la 960 FPS, deci ceea ce este anuntat pentru Huawei MATE 30 PRO pare complet ireal in acest moment. Totusi, chiar daca functia ar fi reala, e extrem de greu de crezut ca multa lume va considera functia din Huawei MATE 30 PRO cu adevarat utila, iar asta pentru ca ai nevoie de viteze de acest gen pentru a inregistra explozii, sau eventual trageri cu arme de foc.

Da, existenta acestei functii in Huawei MATE 30 PRO este ceva inedit, trebuie sa recunoastem acest lucru, dar dincolo de acest punct, utilitatea sa va fi redusa, daca nu cumva e vorba de vreo greseala. Separat de asta, alte functii speciale pentru Huawei MATE 30 PRO n-au fost dezvaluita inca in leak-urile de astazi, dar cel mai probabil vom mai afla cate ceva si maine, pentru ca review-urile iPhone 11 continua sa apara.

Huawei MATE 30 PRO este un telefon foarte interesant, si vine cu foarte multe noutati importante, asa ca ramane de vazut ce anume inca nu a fost dezvaluit pentru lumea intreaga.

1 COMENTARIU

  1. S-a plimbat stirea asta astazi prin lumea tech si mai multi cititori au dezabatut subiectul.Multi au intrat in eroare crezand ca acest Mate 30 va urma sa inregistreze slowmo cu acele fps.Fals.E vorba de filmare la 7860 adica 8k (cel mai probabil cu 30fps ) .Cu siguranta va putea face 960 fps sau probabil max1920fps(ceea ce este enorm ) precum Red Magic 3 .Bine ca si aici analizata situatia tehnic vorbind nu e chiar asa.Un utilizator pe phonearena a sintetizat bine :
    The Sony IMX 586 sensor, which is the sensor found on the Magic 3, can only capture at most 480 FPS at 720p cropped. The way the Magic 3 comes up with that higher number is by taking the 480 FPS 720p video and upconverting it to 1080p and slowing it down 4 times.

    480 FPS * 4 = 1920 FPS.