iPhone 11 Pro: Dezasamblarea care iti Arata Interiorul in Detaliu

iPhone 11 Pro a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, iar cei de la iFixIt au dezasamblat in direct o unitate a companiei americane. Mai sus puteti vedea cel clip video, el prezentand cateva dintre secretele telefonului. Desigur ca avem un chip A13, acele baterii mai mari despre care v-am vorbit deja, un ecran mai bun, etc.

Aceasta dezasamblare pentru iPhone 11 Pro confirma totusi faptul ca exista componentele pentru incarcare bilaterala in telefoane, dar ele sunt dezactivate. Aceasta componenta e inclusa langa baterie, dar iPhone 11 Pro nu stie sa o foloseasca, deci Apple ar fi renuntat la functie inainte de lansare, desi unii spun ca ea nu ar fi fost vreodata in dezvoltare.

Separat de aceasta, exista in iPhone 11 Pro o placa logica mai mica, 3D Touch a disparut pentru a face loc bateriilor mai mari, si in general spatiul e folosit mai eficient. iPhone 11 Pro foloseste in continuare modem-uri GSM de la Intel, si puteti vedea deasemenea acea noua camera tripla, destul de impresionanta.

Per total, separat de acea componenta misterioasa din iPhone 11 Pro, nu exista surprize majore, doar imbunatatiri fata de seria iPhone XS.