Preturile Huawei MATE 30 Pro sunt URIASE fara aplicatiile Google

Preturile Huawei MATE 30 Pro sunt foarte mari in conditiile in care telefoanele nu contin aplicatiile si serviciile companiei Google, iata cat vor costa.

4

Preturile Huawei MATE 30 Pro

Preturile Huawei MATE 30 Pro au fost dezvaluite in mod oficial de catre compania Huawei in cursul acestei zile, si in contextul in care telefoanele nu au serviciile si aplicatiile de la Google, ele sunt neasteptat de mari. Preturile Huawei MATE 30 Pro au in vedere noutatile implementate in telefoane, atat pe partea hardware, cat si pe partea software, dar fara aplicatii si servicii de la Google vasta majoritate nu conteaza pentru ca telefoanele isi pierd din utilitate.

Preturile Huawei MATE 30 Pro incep de la 1100 de euro pentru versiunea standard care are specificatiile minime, in cazul versiunii 5G preturile incepand de la 1200 de euro. Pe data de 26 septembrie vor fi lansate telefoanele in China, insa acolo preturile Huawei MATE 30 Pro vor fi cu aproximativ 20% mai mici decat cele din Europa deoarece excludem taxele de import, deci vor fi cele mai ieftine din intreaga lume pentru chinezi.

Preturile Huawei MATE 30 Pro sunt URIASE fara aplicatiile Google

Preturile Huawei MATE 30 Pro sunt chiar mai mici decat cele pe care seria iPhone 11 le are, dar egale cu cele ale Samsung GALAXY Note 10 Plus, ceea ce ar trebui sa faca grea alegerea pentru clienti, dar nu e chiar asa. Fara aplicatiile si serviciile de la Google, preturile Huawei MATE 30 Pro nu sunt suficient de mici astfel incat oamenii sa ignore lipsa lor, astfel ca vanzarile vor fi mai mult ca sigur mai mici decat ale seriei anterioare, cel putin in afara Chinei.

Preturile Huawei MATE 30 Pro ne arata ca Huawei traieste intr-o lume paralela in care oamenilor le pasa mai mult de pozele cu luna decat de faptul ca nu au aplicatiile pe care le folosesc zilnic, si nici de unde sa le descarce in siguranta. Desi chinezii au spus ca se asteapta ca seria noua sa inregistreze 20 de milioane de vanzari la nivel global in urmatoarele luni, preturile Huawei MATE 30 Pro trebuie scazute substantial pentru ca asta sa se intample.

Preturile Huawei MATE 30 Pro in Romania vor fi usor mai mari decat cele pe care le vedem acum pentru Europa, asa ca va fi interesant de vazut si cam cati romani vor fi interesati sa le cumpere.