Fanii Samsung GALAXY S11 vor INNEBUNI Daca Telefonul ARATA ASA

Samsung GALAXY S11 va avea un nou design care va innebuni fanii, daca tot ceea ce vedem acum va fi pus in practica, Samsung pregatind foarte mari schimbari.

Samsung GALAXY S11 ecran secundar

Samsung GALAXY S11 are pregatite schimbari foarte mari pentru prima parte a anului 2020, compania coreeana dorind sa le arate competitorilor ca inca are capacitatea de a inova intr-o piata foarte aglomerata, ceea ce e normal. Samsung GALAXY S11 ar putea avea un design extrem de interesant daca zvonurile de acum se vor dovedi a fi 100% adevarate, iar viitorul model de telefon va avea intr-adevar o schimbare atat de grozava precum vedeti.

Samsung GALAXY S11 este prezentat intr-o noua serie de imagini cu un al doilea ecran montat in carcasa, separat de cel principal, un brevet de inventie inregistrat de catre cei de la Samsung avand schimbarea mare prezentata. Desi Samsung GALAXY S11 ar avea in continuare o margine superioara destul de mare pentru ecranul principal, cea inferioare ar fi practic inexistenta, iar ecranul secundar ar fi unul surprinzator de marepentru acest telefon.

Fanii Samsung GALAXY S11 vor INNEBUNI Daca Telefonul ARATA ASA

Samsung GALAXY S11 ecran secundar brevet inventie
Samsung GALAXY S11 cu ecran secundar prezentat intr-un brevet de inventie al Samsung.

Samsung GALAXY S11 nu ar fi primul model de telefon al coreenilor care ar avea parte de o schimbare atat de importanta, iar asta deoarece pentru Galaxy Fold a fost deja implementat un ecran secundar in carcasa. Avand in vedere ca un ecran secundar ar exista in carcasa Samsung GALAXY S11, necesitatea de a mai avea o camera frontala dispare in totalitate, iar impreuna cu ea inclusiv orice fel de decupaj sau perforatie, ca acum.

Samsung GALAXY S11 cu un ecran secundar ar aduce o schimbare substantiala fara de ceilalti competitori de pe piata smartphone, dar desigur ca nu trebuie sa uita Xiaomi Mi Mix Alpha, noul standard. Desigur ca Samsung GALAXY S11 nu ar costa 2800 de dolari, deci ar fi accesibil pentru mai toata lumea, insa integrarea unui ecran secundar ar creste cu siguranta pretul de vanzare al telefonului, chiar daca nu extraordinar de mult, in final.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in primavara anului viitor, iar in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca va veni cu foarte multe noutati interesante pentru fanii din intreaga lume.

4 COMENTARII

  1. alde pustiulica se bucura la acelasi design de acum 3 ani(cu o pleasca pe spate), 4gb ca pe vremea lu’tata mare, acelasi notch-penibil si per total un telefon-mediocru(mid-range) pe cand Samsung scoate sf-uri si demonstreaza pentru a nu stiu cata oara ca nu are rival pe piata momentan (poate doar Huawei sa o incurce dar cu lipsa aplicatiilor Google e vax) iar restul palesc in urma lor si le da tuturor clasa! Bravo Sammy GG

  2. Innebuneste Titel si clonele sale….Chiar daca nu il va cumpara o sa ne spuna ce multitasking va putea face…cu aplicatie si pe fata si pe spate si cum ar putea intoarce telefonul…
    youtube pe o parte si facebook pe spate…nebunie curata la Titel in fatza