Anunt UIMITOR pentru Telefoanele Huawei, ce TREBUIE sa STIE Clientii

Telefoanele Huawei au parte de un anunt uimitor si complet neasteptat astazi, iata ce trebuie sa stie toti clientii care sunt dornici sa le cumpere chiar acum.

Telefoanele Huawei qualcomm

Telefoanele Huawei sunt in colimatorul autoritatilor din SUA de ceva vreme, iar asta i-a afectat pe clientii din intreaga lume, insa o veste buna si complet neasteptata a aparut de nicaieri pentru a sugera o schimbare a lucrurilor. Mai exact, cei de la Qualcomm au anuntat ca au reinceput sa vanda componente catre chinezi, unele dintre ele urmand a ajunge cel mai probabil in unele dintre telefoanele Huawei care vor fi puse in vanzare de catre companie.

Telefoanele Huawei noi sunt foarte limitate din cauza faptului ca nu pot avea implementate aplicatii si servicii Google, insa anuntul de la Qualcomm privind reluarea unor vanzari vine ca o surpriza extrem de interesanta. Cei de la Qualcomm nu au spus ce fel de componente au reinceput sa vanda catre chinezi, dar ei vindeau in principal modem-uri pentru telefoanele Huawei, deci cel mai probabil tot asta vor livra incepand de acum.

Anunt UIMITOR pentru Telefoanele Huawei, ce TREBUIE sa STIE Clientii

Telefoanele Huawei au nevoie de componentele celor de la Qualcomm, care sunt si cele mai bune din intreaga industrie, asa ca schimbarea de strategie pentru americani vine ca o veste extrem de buna. Desigur ca ramane de vazut si ce anume reincep sa vanda cei de la Qualcomm si cum vor ajunge componentele in telefoanele Huawei, iar asta pentru ca e posibil sa fie vorba despre componente pentru telefoane ieftine, sau premium, in functie de nevoile Huawei.

Telefoanele Huawei nu scapa totusi de problemele privind licentierea aplicatiilor si serviciilor de la Google, iar asta pentru ca in cazul lor guvernul SUA nu e deocamdata dispus sa ridice sanctiunile pe care le-a impus. Donald Trump nu vrea sa le ofere chinezilor capacitatea de a functiona asa cum trebuie, iar asta afecteaza foarte mult vanzarile pentru telefoanele Huawei, in special seria noua, lansata recent pentru lumea intreaga.

Telefoanele Huawei ar putea avea parte de o foarte mare schimbare in bine daca Qualcomm a gasit o cale de a eluda sanctiuile din SUA, dar deocamdata nu e foarte clar acest lucru.