Orange are o Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii din Romania

Orange are o veste grozava pentru toti clientii din Romania in momentul de fata, iata ce le ofera operatorul de telecomunicatii celor interesati sa profite.

Orange oferta cartela abonament

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, are si o veste grozava pentru clientii care ii folosesc in momentul de fata o parte dintre serviciile pe care le ofera in tara noastra. Vorbim despre o oferta speciala disponibila in aceasta pagina pentru clientii celor de la Orange, ea aducandu-le posibilitatea de a beneficia de abonamente foarte bune, si beneficii foarte mari, daca trec de la cartela prepay la abonament chiar acum.

Orange are un raport destul de egal intre abonamente si cartele prepay, insa incearca sa-si convinga cat mai multi clienti sa renunte la cartelele preplatite in favoarea abonamentelor pentru ca are mai mult de castigat din asta. Orange vrea ca un numar cat mai mare de utilizatori de cartele prepay sa treaca la abonamente, astfel ca le ofera celor interesati dublu traficului de internet daca aleg unul dintre abonamentele din aceasta promotie.

Orange are o Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii din Romania

Orange are cateva abonamente speciale pregatite pentru cei care vor sa faca trecerea de la cartela la abonament, si clientii pot primi pana la 80 GB de trafic de internet bonus daca profita de promotie. Desigur ca Orange are si telefoane mobile cu rate mult mai bune pentru clientii care profita de oferta din aceasta pagina si aleg sa nu mai foloseasca o cartela preplatita in favoarea unui abonament la operatorul de telecomunicatii.

Orange nu este singurul operator de telecomunicatii care inearca sa convinga cat mai multi clienti sa treaca la abonamente, iar asta nu e usor, pentru ca ofertele sunt, de obicei, mai proaste. Ceea ce promite insa Orange pentru clienti in cazul in care renunta la cartele nu difera cu foarte mult fata de ceea ce au ei in momentul de fata, astfel ca pentru multi trecerea ar putea fi ceva la care s-ar gandi serios, si poate chiar ar face.

Orange are aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti interesati de ea, va recomand sa profitati inainte ca aceasta sa dispara.