OFICIAL: Samsung GALAXY S11 are un SECRET MAJOR Dezvaluit

Samsung GALAXY S11 are un mod oficial dezvaluit un secret foarte important pregatit de catre compania Samsung, iata ce surpriza a pregatit pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 exynos 990

Samsung GALAXY S11 are unul dintre secretele cele mai importante dezvaluite in mod oficial de catre compania SAmsung care isi anunta o arma importanta in lupta pe care o duce pe piata smartphone. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S11 este anuntat noul chip Exynos 990, care va inlocui actualul chip Exynos 9825, si care va trebui sa se lupte cu Qualcomm Snapdragon 865, Apple A13 si A14, insa e improbabil sa fie chiar atat de bun.

Samsung GALAXY S11 sustine ca acest nou chip Exynos 990 urmeaza sa aduca un spor de performante de 20% in comparatie cu actualul Exynos 9825, insa partea si mai buna este ca va avea inclusiv modem 5G integrat. Acest nou chip Exynos 990 urmeaza sa aiba un procesor octa-core intr-un setup care include trei tipuri de nuclee, ceea ce Samsung GALAXY S11 ar putea avea in premiera pentru lumea telefoanelor mobile.

OFICIAL: Samsung GALAXY S11 are un SECRET MAJOR Dezvaluit

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba in acest chip Exynos 990 un procesor cu doua nuclee Samsung, doua nuclee ARM Cortex-A76 si patru nuclee ARM Cortex-A55, o placa video Mali-G77 fiind deasemenea oferita. Chip-ul Exynos 990 din Samsung GALAXY S11 nu aduce un sport de performante de 20% doar pentru puterea de procesoare, ci acelasi lucru este asteptat inclusiv pentru placa video din telefoane.

“Noile niveluri de jocuri mobile și alte operații intensive grafice sunt permise de includerea Exynos 990 a unui GPU Arm Mali-G77 încorporat, primul GPU premium bazat pe noua arhitectură Valhall, care îmbunătățește performanța grafică sau eficiența energetică cu până la 20 la sută . Acest lucru vine în plus față de un spor general al performanței de 20 la sută dintr-o structură de CPU tri-cluster extrem de puternică și flexibilă, care constă din două nuclee personalizate puternice, două nuclee Cortex-A76 de înaltă performanță și patru nuclee Cortex-A55 eficiente din punct de vedere al puterii.”

Samsung GALAXY S11 va avea acest chip Exynos 990 produs folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, adica exact ce folosesc Apple si Huawei acum, deci Samsung a ramas cu foarte mult timp in urma. Apple si Huawei vor folosi procese de fabricatie de 5nm anul viitor, in timp ce Samsung GALAXY S11 va ramane cu aproximativ un an de zile in urma in comparatie cu telefoanele concurente, ceea ce nu e tocmai grozav.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin martie, dar prezentarea sa oficiala ar putea avea loc in ziua de 18 februarie, conform unui zvon recent.