Orange: Noul Anunt IMPORTANT pentru Clientii sai din Romania

Orange are un nou anunt foarte important pentru clientii sai din Romania, iata ce veste grozava vine pentru toata lumea in momentul de fata in tara.

Orange Anunt IMPORTANT Clientii Romania

Orange are un anunt foarte important pentru clientii din Romania, operatorul de telefonie mobila publicandu-l cu nu foarte mult timp in urma, iar in aceasta pagina gasiti toate detalii cu privire la el. Mai exact, Orange le ofera clientilor cu cartele prepay posibilitatea de a castiga un Huawei P30 Pro in momentul in care isi reincarca acele cartele preplatite pentru a folosi in continuare optiunile pe care le au activate pe acestea.

Orange a lansat aceasta oferta cu destul timp in urma, dar pe 4 noiembrie ea expira, astfel ca daca inca nu ai profitat de aceasta promotie, poate ar fi cazul sa o faci, deoarece ea va expira foarte curand. Orange include clientii in concursul pentru a castiga un Huawei P30 Pro doar daca acestia isi reincarca o cartela cu minim 5 euro, deci exista aceasta obligatie pentru a putea participa la extragere, altfel nu veti fi inscrisi de catre operator.

Orange: Noul Anunt IMPORTANT pentru Clientii sai din Romania

Orange are milioane de clienti cu cartele prepay acum in Romania, iar avand in vedere ca optiunile sale costa minim 5 euro, in baza informatiilor din aceasta pagina, ar trebui sa fie destul de multa lume inscrisa in concurs. Acest concurs a fost lansat pe 4 septembrie, cu valabilitate pana in 4 noiembrie, deci daca in aceasta perioada v-ati reincarcat o cartela prepay de la Orange cu minim 5 euro, atunci puteti castiga un Huawei P30 Pro.

Orange a avut pana recent o promotie speciala inclusiv pentru cei care faceau trecerea de la cartele la abonamente, insa ea a expirat, asa ca daca nu ati profitat de aceea, poate veti profita de aceasta. Cei de la Orange n-au chiar tot timpul oferte de acest gen, si nu ofera premii chiar atat de mari in mod constant, asa ca va recomand sa nu ratati ocazia de a avea sansa de a castiga un Huawei P30 Pro, adica un telefon extrem de bun.

Orange nu are anuntate alte concursuri de acest gen in Romania, asa ca nu se stie daca va mai oferi vreun alt telefon intr-un concurs de acest gen prea curand.