Windows 10: Vestea PROASTA, Decizie RADICALA a Microsoft

Windows 10 are parte de o veste foarte proasta venita de la compania Microsoft, americanii luand o decizie radicala cu privire la sistemul lor de operare.

Windows 10 skip ahead

Windows 10 are parte de o decizie radicala luata de catre compania Microsoft pentru toti cei care sunt foarte dornici sa foloseasca versiunile cele mai noi ale sistemului de operare pentru calculatoare. Mai exact, cei de la Microsoft au luat decizia de a elimina optiunea Skip Ahead pentru cei care fac parte din Fast Ring pentru testarea versiunilor beta ale Windows 10, astfel ca acestia vor trebui sa astepte build-uri ceva mai bine pregatite.

Windows 10 elimina practic posibilitatea beta testerilor de a instala pe calculatoare build-uri care in mod normal sunt folosite doar de catre inginerii Microsoft, si nu sunt oferite nici macar in stadiul beta pentru cineva. Aceste build-uri ale Windows 10 sunt foarte instabile, insa cei care le testeaza isi asuma acest lucru pentru a ajuta compania Microsoft sa descopere din timp orice fel de probleme care trebuie rezolvate inainte de lansar.

Windows 10: Vestea PROASTA, Decizie RADICALA a Microsoft

Windows 10 avea oricum sistemul Skip Ahead limitat pentru un numar foarte redus de utilizaatori, deci impactul nu va fi urias, dar asa vom afla ceva mai greu functiile grozave care sunt pregatite pentru noi. Microsoft a luat aceasta decizie inainte de a lansa build-ul 19018 al Windows 10 pentru primavara anului viitor, si nu ar mai intentiona sa ofere posibilitatea de a mai face parte din acest sistem in viitorul apropiat, ceea ce e o veste proasta.

Windows 10 are aceasta decizie luata pentru ca Microsoft nu mai vrea sa ofere versiuni complet “nepregatite” pentru utilizare pe PC-uri catre utilizatori care n-ar trebui sa le testeze, astfel ca Fast Ring va ramane optiunea pentru a testa versiunile beta. De ce a durat atat de mult ca Microsoft sa ia o decizie de acest gen e foarte greu de spus, dar intr-un final ii va proteja pe oameni de versiuni ale Windows 10 care le pot chiar strica si PC-urile.

Windows 10 are aceasta schimbare impusa de acum, deci toti cei care se foloseau de acest sistem vor ramane fara mai nimic de acum incolo, asa ca e bine sa fiti pregatiti pentru ce va urma.