Samsung GALAXY S11: OFICIAL, a fost CERTIFICAT de Autoritati

Samsung GALAXY S11 a fost certificat oficial de catre autoritati pentru vanzare, iata ce au dezvaluit acestea cu privire la noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY S11 certificat china

Samsung GALAXY S11 a fost certificat in mod oficial si complet surprinzator de catre autoritatile din China astazi, noul model de telefon al coreenilor avand si cateva dintre noutatile importante dezvaluite pentru clienti. Desi este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa fie lansat pe piata in primavara anului viitor, iata ca a fost deja certificat pentru a fi pus in vanzare in China, dar probabil ca vorbim doar despre terminale care sunt testate in public.

Samsung GALAXY S11 este certificat de catre autoritatile chineze cu un incarcator rapid de 25W, similar cu ceea ce vedem in unele dintre modelele ce sunt acum vandute pe pietele globale, deci aici nu exista surprize mari. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S11 este confirmat in mod oficial ca existand ca produs la care cei de la Samsung lucreaza in momentul de fata pentru lansare, ceva ce diverse zvonuri ne-au spus, dar dincolo de asta n-am stiut nimic.

Samsung GALAXY S11 este in mod surprinzator certificat de autoritati

samsung galaxy s11 certificare 3C

Samsung GALAXY S11 este certificat de catre autoritatile din China cu un incarcator de 25W, insa se pare ca in realitate el va putea fi incarcat si la 45W, insa cu un incarcator special care va trebui cumparat separat de catre clienti. Totusi, cea mai importanta parte aici sta in confirmarea existentei acestui nou si foarte important model de telefon, Samsung GALAXY S11 urmand a fi varful de gama din oferta celor de la Samsung in prima parte a anului viitor.

Samsung GALAXY S11 nu are deocamdata confirmate schimbarile foarte mari pentru ecran si baterie, dar cel mai probabil vor veni informatii si despre acestea, fie de la autoritati, fie din imagini facute de catre cei care folosesc prototipurile. Una dintre cele mai asteptate schimbari pentru Samsung GALAXY S11 este implementarea unui ecran care are rata de refresh de 90/120 Hz, iar in baza celor mai recente zvonuri, a doua optiune ar urma sa fie oferita.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat in mod oficial pe data de 18 februarie, conform unui zvon aparut acum cateva saptamani, insa lansarea in magazine ar putea avea loc mai tarziu, undeva prin martie.