SURPRIZA, Samsung GALAXY S11 este deja FOLOSIT in Europa

Samsung GALAXY S11 este deja folosit in Europa de catre inginerii companiei Samsung, iata in ce stadiu a ajuns procesul de dezvoltare al telefonului lor.

Samsung GALAXY S11 FOLOSIT Europa

Samsung GALAXY S11 are parte de un proces accelerat de dezvoltare in vederea lansarii, compania Samsung parand ca vrea sa aduca telefonul pe piata mult mai devreme decat modelele din primavara acestui an. Avand in vedere ca a pornit acest proces grabit de dezvoltare, cei de la Samsung au inceput deja sa testeze prototipuri ale Samsung GALAXY S11 in Europa, doar ca aici e vorba numai despre modelele 4G, pentru ca retele 5G nu prea exista.

Samsung GALAXY S11 a fost certificat de catre unele autoritati din China pentr testare si acolo, iar in Europa n-are nevoie de asa ceva, dar se pare ca este totusi testat, desi asta ar fi trebuit sa se intample abia prin decembrie/ianuarie. Separat de Europa, se pare ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S11 sunt testate inclusiv in India, si cel mai probabil inclusiv in Coreea de Sud, deci lucrurile sunt surprinzator de avansate acum.

Samsung GALAXY S11 este testat in Europa in vederea lansarii

Samsung GALAXY S11 va veni cu foarte multe schimbari in raport cu modelele de anul trecut, deci poate ca e destul de normala o testare si mai avansata pentru a putea descoperi si eventualele probleme care exista. Desigur ca tot acest proces avansat de testare aduce si unele riscuri, mai exact dezvaluirea secretelor pe care telefonul le are, iar unele dintre ele au inceput deja sa apara pe internet, procesul urmand a continua fara intrerupere.

Samsung GALAXY S11 este testat acum in versiune de prototip, adica fara a avea chiar toate specificatiile 100% stabilite, iar asta pentru ca in functie de rezultatele testelor, daca apar probleme, ele vor trebui corectate de ingineri. Totusi, in proportie de 90% ar trebui sa fi fost deja stabilite specificatiile pe care Samsung GALAXY S11 le va avea, iar eventualele modificari care vor mai fi facute ar trebui sa fie minore, dar despre asta vom afla in primavara.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat pe 18 februarie, daca zvonurile actuale se vor dovedi a fi adevarate, iar in aceasta situatie este de asteptat ca lansarea sa aiba loc abia undeva in cursul lunii martie.