LUNA: PREMIERA cu Imagini INCREDIBILE cu o Zona NEEXPLORATA

LUNA are in premiera publicate imagini incredibile cu o zona care nu a mai fost explorata pana in prezent, iata ce a fost dezvaluit pentru intreaga lume.

luna imagini

LUNA are publicate in premiera imagini dintr-o zona care pana anul trecut nu a fost explodata de catre vreun astronaut, ele venind multumita chinezilor care au trimis o nava spatiala pentru a analiza respectiva zona. Vorbim despre zona indepartata de pe LUNA, acolo unde nici NASA si nici vreo alta agentie spatiala nu a ajuns pana in momentul de fata, insa China si-a facut curajul pentru a o explora si a ii afla macar unele dintre secretelele bine pazite.

LUNA china imagini

LUNA a avut acea zona explorata de catre China cu o nava spatiala care are denumirea Chang’e 4, ea selenizand acolo cu ceva timp in urma, si trimitand un robot care sa studieze suprafata in detaliu cat mai mare. China a oprit toate instrumentele navei si robotului cand nu mai putea intra in contact cu ele din cauza felului in care se roteste LUNA, pornindu-le mai apoi cand comunicatiile erau din nou posibile, si a reusit asa sa descopere destule secrete.

LUNA: PREMIERA cu Imagini INCREDIBILE cu o Zona NEEXPLORATA

LUNA china imagini intunecat

LUNA a avut descoperit de catre chinezi un material neobisnuit acum cateva luni, robotul lor ajungand intr-un crate unde a facut si primele poze cu ceea ce parea a f rezultatul unei sticle topite. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca totul ar fi rezultatul unui impact dintre un meteorit cu suprafata de pe LUNA, dar aceasta a fost o descoperire in premiera care le-a aratat cercetatorilor ca inca mai exista multe secrete pe care ar trebui sa le descoperim in legatura cu satelitul natural al Pamantului.

LUNA china imagini incredibile

LUNA are totusi aceste imagini extrem de interesante publicate de catre chinezi pentru a ni se arata ca exista foarte multe secrete pe care lumea ar trebui sa le descopere dar cu mai multa explorare. LUNA a redevenit recent interesanta si pentru americani, care vor sa faca o baza acolo pentru a trimite oameni mai departe catre Marte, insa ramane de vazut in ce masura proiectul lor va putea fi realizat chiar asa cum isi imagineaza ei acum.

LUNA china imagini teren

LUNA va fi intret timp explorata in continuare de catre chinezi pentru a ne arata si mai multe imagini cum nu am mai vazut pana cum, si sunt sigur ca au pregatite diverse alte descoperiri majore.