Samsung GALAXY S20: Rezervarile pentru Telefoane au Inceput

Samsung GALAXY S20 are rezervarile deschise deja pentru noile modele de telefoane, iata ce vrea sa faca Samsung in ceea ce priveste lansarea telefonului.

Samsung GALAXY S20 rezervari

Samsung GALAXY S20 este urmatoarea serie importanta de telefoane mobile care va fi lansata in Romania de catre compania Samsung, iar rezervarile pentru telefoane au inceput deja in anumite tari. In Romania puteti in aceasta pagina sa va inregistrati pentru a afla cand vor fi deschise precomenzile, dar in alte tari cei interesati sa cumpere Samsung GALAXY S20 se pot inregistra pentru a avea un loc garantat pentru momentul in care se vor deschide precomenzile.

Samsung GALAXY S20 are in mod obisnuit precedata lansarea de catre o sesiune de rezervari pentru locuri la precomanda, iar asta pentru ca Samsung sa aiba o oarecare idee cu privire la interesul general al telefoanelor. In Romania nu se practica acest sistem, iar asta pentru ca nu sunt lucrurile gandite la fel, dar chiar si asa v-am spus unde va puteti inregistra pentru a sti cand se vor deschide precomenzile pentru Samsung GALAXY S20 in Romania.

Samsung GALAXY S20: Rezervarile pentru Telefoane au Inceput

Samsung GALAXY S20 nu a fost inca listat la operatorii de telefonie mobila pentru inregistrare in vederea deschiderii precomenzilor, sau a rezervarii unui loc pentru a cumpara viitorul telefon la precomanda. Asta se va intampla, cel mai probabil in cursul zilei de astaz pentru ca de obicei Samsung organizeaza lucrurile la fel pentru toata lumea, dar Samsung GALAXY S20 nu va putea fi cumparat, precomandat, decat dupa data de 11 februarie, cand va fi anuntat.

Samsung GALAXY S20 va fi mai mult ca sigur listat si in alte tari in care cei de la Samsung isi vand telefoanele, iar in tarile mai importante s-ar putea face deasemenea rezervari pentru inregistrarea de precomenzi. Este de presupus ca Samsung GALAXY S20 va avea productia aranjata in jurul acestui interes aratat de catre clienti pentru noile modele de telefoane, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de el, ar fi bine sa va inscrieti si in aceasta pagina pentru ca interesul din Romania sa fie masurat.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat in data de 11 februarie 2020, dar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in jurul datei de 7 martie, dar aceasta din urma data nu este deocamdata 100% sigura.