DACIA Logan: Versiunea SPECIALA Asteptata de Multi Romani

DACIA Logan are in pregatire o versiune speciala care este asteptata de catre foarte multi romani, primele detalii cu privire la noul model fiind anuntate.

DACIA Logan motorizari

DACIA Logan a avut ieri prezentate o serie de imagini noi cu modelul 2021, care este asteptat pentru lansare undeva in cursul anului viitor, insa am avut ocazia de a vedea si o mica bucatica din ceea ce va aduce masina. Totusi, separat de caroserie, faruri LED, stopuri LED, si alte modificari pentru felul in care arata, se pare ca pentru modelul 2021 al DACIA Logan vom avea parte si de o schimbare mult mai buna, asteptata de catre multi dintre Romani.

DACIA Logan ar putea avea parte, incepand cu modelul 2021, de folosirea unei versiuni simplificate a platformei CMF-B a celor de la Renault, iar asta ar permite lansarea unei versiuni hibrid. Practic, DACIA Logan ar putea fi oferita din 2021, sau poate mai tarziu, intr-o versiune hibrid cu putere combinata de 138 de cai, oferita de catre un motor electric mic si un motor pe benzina de 1.6 litri, deci am vorbi in sfarsit si de mai multa putere pentru acest model.

DACIA Logan: Versiunea SPECIALA Asteptata de Multi Romani

DACIA Logan va fi lansata desigur si in versiuni standard care au motoare pe benzina si motorina, insa e improbabil ca ele sa fie cu foarte mult diferite fata de cele pe care le ofera in acest moment producatorul. Totusi, marea surpriza ar fi transformarea in realitate a zvonurilor care spun ca am putea vedea in sfarsit si o versiune hibrid pentru DACIA Logan, ceea ce ar simplifica foarte mult viata celor care folosesc masina in principal in oras, si mai putin la drumuri lungi.

DACIA Logan intr-o versiune hibrid ar avea costuri de exploatare mult, mult mai mici decat versiunile cu benzina si motorina, iar asta pentru ca ar functiona intr-o buna masura doar pe curent electric. Atunci cand soferii stau incolonati ore in sir in trafic, fie ca e vorba de Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, motorul electric ar fi in principal folosit pentru a misca din loc o versiune hibrid a DACIA Logan, deci nu s-ar prea consuma carburant cu ea.

DACIA Logan este pregatita pentru a fi lansata intr-o versiune noua incepand cu 2021, iar dupa ce DACIA va confirma ca va folosi platforma CMB-B, vom afla mai multe detalii despre versiunile viitoare.