Vodafone: Anuntul IMPORTANT, Clientii Primesc Asta GRATUIT

Vodafone isi surprinde iar clientii din Romania cu un anunt foarte important care le aduce o noua gratuitate de care se pot bucura chiar din acest moment.

Vodafone serial

Vodafone isi surprinde iar clientii din Romania cu o gratuitate pe care o ofera pentru ei incepand de astazi, mai ales ca tot astazi a fost anuntata si o prelungire a starii de urgenta pana la jumatatea lunii mai. Desigur ca aceasta gratuitate nu are legatura cu anuntul Presedintelui Romaniei, insa cei de la Vodafone isi anunta clientii ca le ofera in mod gratuit sezonul al doilea al Peppa Pig pana in data de 26 aprilie daca au abonament tv la companie.

Vodafone a preluat compania UPC impreuna cu peste 1 milion de clienti care folosesc serviciile sale de televiziune in Romania, iar acest serial animat nu este singura gratuitate pe care o ofera grupul de telecomunicatii. Ceid e la Vodafone le permit clientilor din Romania sa vada sezonul al doilea al Peppa Pig prin intermediul platformei Vodafone TV, la care desigur ca au acces ca parte a abonamentului de televiziune pe care-l au de la grupul de telecomunicatii.

Vodafone: Anuntul IMPORTANT, Clientii Primesc Asta GRATUIT

Vodafone a facut pana acum diverse anunturi cu privire la gratuitatile pe care le ofera pentru clienti atat pe partea de televiziune, cat si pe partea de telefonie mobila, atat in Romania, cat si in strainatate. Separat de acest serial, cei de la Vodafone ofera deasemenea si mult alt continut pentru cei care au acces la Vodafone TV, insa si HBO si HBO Go gratuite pentru cateva saptamani, dar desigur ca toate aceste gratuitati ar putea fi extinse.

Odată încheiată sesiunea de alergat prin casă, începe o nouă aventură pentru cei mici, alături de Peppa Pig și prietenii…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 6 aprilie 2020

Vodafone are diverse alte gratuitati pentru clientii care folosesc serviciile mobile in momentul de fata, ele find valabile in toata luna aprilie, insa desigur ca pot fi extinse si dincolo de ea. Vodafone face exact ceea ce am vazut si la alti operatori de telecomunicatii din Romania, sau de la alte companii, si am o vaga impresie ca vom mai vedea alte gratuitati interesante pentru clientii din toata tara in perioada imediat urmatoare.

Vodafone are detalii despre toate noutatile sale disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca acolo puteti descoperi toate informatiile importante cu privire la ceea ce ne ofera.