DACIA Duster 3: Cand va fi LANSAT Noul model de SUV Romanesc

DACIA Duster 3 este in proces de dezvoltare acum, iata cand va fi lansat noul model de SUV pe care DACIA vrea sa il vanda pentru clientii din Europa.

DACIA Duster 3 suv

DACIA Duster 3 a fost confirmata de catre Renault ca fiind in proces de dezvoltare in aceasta perioada, sau cel putin era inainte ca starea de urgenta sa inchida fabrica de la Mioveni in care unii ingineri probabil lucreaza la ea. Conform informatiilor existente in presa internationala, DACIA Duster 3 ar urma sa fie lansata abia in 2025/2026, deci foarte departe de acest moment, iar decizia de a programa lansarea atat de tarziu e neobisnuita pentru unii.

DACIA Duster 3 va reprezenta o schimbare “din cap pana in picioare” pentru actuala serie de masini, si aceasta explica intr-o buna masura perioada foarte lunga de timp necesara dezvoltarii. Avand totusi in vedere faptul ca DACIA Duster 3 va recicla multe dintre piesele folosite in diverse modele ale Renault, probabil ca in realitate procesul de pregatire va fi mult mai scurt, dar ramane de vazut si cat de mult ar putea dura testarea noului model de SUV al DACIA.

DACIA Duster 3: Cand va fi LANSAT Noul model de SUV Romanesc

DACIA Duster 3 va fi lansat in 2025/2026, insa prezentarea oficiala pentru masina ar trebui sa aiba loc undeva cu un an inainte, in cadrul unui salon auto la care producatorul va participa. Pana atunci vom vedea cu siguranta noul DACIA Duster 3 testat in public, probabil initial in zonele nordice ale Europei, iar mai apoi ar trebui sa o vedem inclusiv in Romania testata pe drumurile de aici, mai ales ca tara noastra va fi una dintre cele mai importante pentru producator.

DACIA Duster 3 va fi oferita la precomanda inainte de a fi pusa in vanzare, iar din pacate e forte posibil ca pretul final sa fie usor mai mare decat cel pe care producatorul il va cere pentru modelele actuale. Avand in vedere ca masinile vor fi schimbate de la caroserie si pana la tapiterie, plus diverse piese esentiale pentru functionarea masinii, e de asteptat ca unele modificari de preturi sa fie facute, desi mai toate vor fi reciclate de la modelele Renault.

DACIA Duster 3, cand va fi lansata, ar trebui sa fie prezentata ori in primavara, ori in toamna, iar vanzarile ar trebui sa inceapa in cam aceeasi perioada, dar la vreun an distanta de eveniment.