DACIA Duster: VIDEO, Asa sunt Produse SUV-urile Romanesti

DACIA Duster are astazi parte de o prezentare foarte interesanta care ne arata cum sunt produse SUV-urile romanesti in fabrica de la Mioveni de grup.

DACIA Duster este cel mai popular model de SUV care este vandut in momentul de fata de catre producatorul de la Mioveni, iar daca v-ati intrebat pana acum si cum sunt fabricate masinile, ei bine mai sus puteti vedea procesul. In fabrica DACIA de la Mioveni sunt produse trimestrial zeci de mii de DACIA Duster, sau cel putin erau produse pana cand pandemia de Coronavirus a blocat activitatea fabricii, desi partial aceasta a fost reluata ieri.

DACIA Duster era vanduta si in zeci de mii de unitati trimestrial de catre cei de la DACIA, sau Renault dupa rebranding, iar acum puteti vedea foarte clar si cum arata procesul de fabricare. Puteti vedea acolo nu doar cum sunt produse masinile DACIA Duster, ci si cum sunt produse modelele Logan, sau Logan MCV, inclusiv cum arata procesul final de pregatire a masinilor pentru a fi trimise catre clienti, sau reprezentante, intreaga prezentare fiind foarte interesanta.

DACIA Duster: VIDEO, Asa sunt Produse SUV-urile Romanesti

DACIA Duster nu este produsa doar la Mioveni de catre grup, dar cam peste tot ar trebui sa fie acelasi proces de productie, avand in vedere ca totul este in mod normal standardizat. Puteti observa si ca exista multi roboti care se ocupa de o buna parte din procesul de fabricare al DACIA Duster pe liniile de la Mioveni, ceea ce desigur ca grabeste totul, dar a lasat unii angajati fara locuri de munca, desi inca mai lucreaza peste 13.000 de persoane acolo.

DACIA Duster va fi produs din nou in cadrul fabricii de la Mioveni incepand de luna viitoare, deocamdata fiind fabricate acolo doar cutii de viteza si motoare, atat pentru producatorul roman, cat si pentru altele din grup. DACIA Duster ar putea ramane cel mai popular model de SUV din cadrul grupului chiar si dupa ce pandemia de Coronavirus va lua sfarsit, astfel ca ar trebui sa vedem tot cateva zeci de mii de unitati produse trimestrial.

DACIA Duster va fi lansata intr-un model nou in cursul anului viitor, si ea va fi mai mult ca sigur produsa tot la Mioveni, initial, iar apoi inclusiv in celelalte fabrici din cadrul grupului.