Samsung GALAXY S30: Decizia NEASTEPTATA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S30 are parte de o decizie complet neasteptata pentru noile modele de telefoane, iata ce a pregatit compania coreeana pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S30 ecrane

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea serie importanta de telefoane la care cei de la Samsung lucreaza in momentul de fata, si este de asteptat ca ea sa aduca schimbari foarte mari pentru toata lumea. Una dintre ele este complet neasteptata, si vine in contextul in care nimeni nu credea ca pentru Samsung GALAXY S30 am putea vedea ca Samsung ar putea lua decizia de a cumpara ecrane de la o companie terta, fara sa le faca in propriile fabrici, ca in trecut.

Samsung GALAXY S30 ar putea avea ecrane fabricate de catre compania chinezeasca BOE, cei de la Samsung facand deja o cerere oficiala catre ei pentru a furniza mostre de componente pentru testare. BOE este compania de la care cumpara Huawei ecrane de foarte multa vreme, iar cei de la Apple iau deasemenea in calcul posibilitatea de a cumpara ecrane pentru propriile dispozitive, Samsung putand face acelasi lucru inclusiv pentru seria Samsung GALAXY S30.

Samsung GALAXY S30: Decizia NEASTEPTATA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S30 ar putea avea un ecran cu rata de refresh de 90 Hz integrat de catre cei de la Samsung, iar asta pentru ca BOE a primit cerere de furnizare de probe pentru acest tip de componenta. Acum toate modelele din seria S20 au ecrane cu rata de refresh de 120 Hz, dar nu ar fi exclus ca pentru seria Samsung GALAXY S30 sa apara un model suplimentar care sa aiba un ecran cu rata de refresh mai mica, si care sa fie deasemenea mai ieftin.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa aiba ecrane in modelele principale ecrane fabricate de catre cei de la Samsung, in timp ce in modelele mai ieftine n-ar fi exclusa folosirea unor ecrane de la BOE. Desigur ca totul depinde si de ceea ce pot oferi chinezii din punct de vedere tehnologic, aici putand fi probleme foarte mari care sa impidice Samsung sa aleaga aceasta solutie pentru seria Samsung GALAXY S30, dar asta vom afla abia peste cateva luni bune de zile.

Samsung GALAXY S30 este o serie de telefoane care va fi lansata de catre cei de la Samsung in primavara anului vitor, cel mai probabil undeva prin februarie, iar in magazine ar trebui sa ajunga in martie.