DACIA Duster 2021: Decizia DEZAMAGITOARE pentru unii Clienti

DACIA Duster 2021 are parte de o decizie dezamagitoare pentru foarte multi dintre clientii din Romania, sau Europa, iata ce se va intampla cu masina.

DACIA Duster 2021 intarziere

DACIA Duster 2021 este un nou model facelift pentru seria de masini pe care DACIA o vinde in momentul de fata, foarte multe informatii bune venind in legatura cu ea pana in momentul de fata. Vorbim despre multe detalii cu privire la schimbarile pe care DACIA Duster 2021 urmeaza sa ni le aduca, de la caroserie, si pana la unele dintre elementele de interior, planul producatorului fiind de a oferi foarte multe surprize de care sa se bucure clientii din toata lumea.

DACIA Duster 2021 este denumriea pe care si presa internationala o atribuie acestei masini, insa din pacate se pare ca masina nu va fi lansata chiar anul viitor, ci abia undeva prin 2022. Presa din Franta spune ca DACIA Duster 2021 nu ar urma sa ajunga in magazine pana in 2022, chiar daca este asteptata o prezentare pentru ea undeva in 2021, cel tarziu, si desigur ca asta nu a bucurat prea multi dintre oamenii care asteapta sa vada schimbarile aduse.

DACIA Duster 2021: Decizia DEZAMAGITOARE pentru unii Clienti

DACIA Duster 2021 are intr-adevar sanse mai mari sa fie lansata in 2022, si e logic sa fie asa, pentru ca in 2021 sunt pregatite mai multe lansari de masini de la DACIA. Vorbim despre modelul Spring, noile modele ale Logan si Sandero, un nou model Lodgy, si posibile alte surprize, deci DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie doar prezentata anul viitor, cu inceperea distributiei abia din 2022, lucru care le va oferi modelelor celorlalte sansa de a atrage clienti.

DACIA Duster 2021 va veni cu multe schimbari pe care le vedem deja in modelele Renault Duster vandute in diverse zone de pe glob, in special in Rusia, sau in America de Sud. Separat de acestea, vor exista cu siguranta si alte noutati pe care inca nu le-am vazut pentru alte modele de masini vandute de catre DACIA, sau Renault, astfel ca DACIA Duster 2021 nu este marea schimbare care este asteptata pentru modelul al treilea, pregatit prin 2025/2026.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie prezentata intr-unul dintre saloanele auto care vor avea loc in 2021 pentru producatorii din lumea intreaga, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru a vedea ce anume este pregatit.