DACIA Duster: VIDEO, Test Offroad facut cu Mitsubishi Pajero

DACIA Duster apare astazi intr-un test offroad extrem de interesant in care este pusa fata in fata cu un Mitsubishi Pajero, iata cat de bine se descurca.

DACIA Duster apare astazi intr-un test impresionant care ne arata cat de bine se descurca pe teren accidentat in fata unui Mitsubishi Pajero, masina mult mai potrivita pentru asemenea aventuri. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre modelul actual al DACIA Duster, si despre o versiunea mai veche a Mitsubishi Pajero, insa chiar si asa, comparatia este una interesanta intre o masina de oras, si o masina care e gandita mai mult pentru folosire pe teren accidentat.

DACIA Duster este trecuta printr-o serie de teste foarte interesante in fata Mitsubishi Pajero, iar rezultatul este cel pe care-l astepta toata lumea, adica se descurca surprinzator de bine masina in aceste conditii. DACIA Duster a avut rezultate surprinzator de bune si in fata altor SUV-uri care erau pregatite ceva mai bune pentru folosire pe teren accidentat, insa in testul de mai sus, Mitsubishi Pajero are si momente in care nu parcurge chiar fara probleme traseul.

DACIA Duster: VIDEO, Test Offroad facut cu Mitsubishi Pajero

DACIA Duster este o masina care merge la fel de bine offroad, cat si pe drumurile publice, astfel ca un client care o cumpara se va putea folosi de ea in cam orice fel de conditii. DACIA Duster a reusit sa faca fata unor teste offroad chiar mai dificile decat acesta, si in fata unor masini mai puternice si mai noi decat acest Mitsubishi Pajero, dar asta nu “fura” cu nimic din importanta realizarii care este dezvaluita in cadrul acestui clip video.

DACIA Duster ar putea avea in versiunea a treia implementate mai multe imbunatatiri care sa o faca mai usor de condus pe teren accidentat, dar deocamdata nu se cunosc detalii. E de asteptat ca sistemul 4X4 sa fie imbunatatit, atat software, cat si prin elementele care vor fi folosite in masina, iar viitoare teste de acest gen ar putea arata chiar si mai bine pentru SUV-ul facut de catre producatorul de la Mioveni de atat de mult timp.

DACIA Duster ramane o masina foarte dorita de catre romani, sau alti europeni, iar asta intr-o foarte mare masura multumita pretului de vanzare care este in continuare surprinzator de bun.