BANCA Transilvania: IMPORTANTA Schimbare catre TOTI Clienti

BANCA Transilvania a anuntat o schimbare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a reusit sa ofere pentru ei chiar de acum.

BANCA Transilvania confirmari

BANCA Transilvania le atrage clientilor din toata tara atentia la o schimbare foarte importanta pe care a facut-o pentru toti dintre ei, si aceasta le poate fi de extrem de mare ajutor acum. BANCA Transilvania le readuce in atentie tuturor clientilor din Romania schimbarea uriasa facuta pentru aplicatia BT Pay cu nu foarte mult timp in urma, aceasta fiind imbunatatita pentru a oferi o gama noua de functii pentru toata lumea, iar una dintre ele e listata mai jos.

BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a-si confirma platile online, care necesita de obicei intoducerea unui cod primit prin SMS, folosind doar autentificarea biometrica. Fie ca e vorba despre scanarea unei amprente, sau a fetei, aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania functionand indiferent de tipul de telefon pe care il aveti, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere cu noua actualizare.

BANCA Transilvania: IMPORTANTA Schimbare catre TOTI Clienti

BANCA Transilvania a actualizat aplicatia BT Pay pentru ca trebuia sa ofere o serie de imbunatatiri majore pentru clientii din toata Romania, iar printre ele se numara si aceasta cu eliminarea folosirii codurilor SMS. Ideea in sine este una foarte buna, inaintea celor de la BANCA Transilvania, cei de la Apple implementand in mod nativ in iOS un sistem care detecteaza aceste coduri si le introduce automat in campurile pentru confirmarea oricaror tranzactii.

Gata cu codul SMS pe care trebuie să-l memorezi. ☺️ Dacă ai BT Pay e mai simplu și mai rapid. Amprenta e parola ta #BTPay. 😎

Publicată de Banca Transilvania pe Duminică, 16 august 2020

BANCA Transilvania vine cu o completare pentru acel sistem, si o face foarte bine pentru ca oamenii nu mai sunt obligati sa caute coduri prin SMS-uri, ci se bucura in mod automat de confirmari biometrice. Ideea aceasta ar trebui sa se regaseasca in oricare dintre aplicatiile bancare ale marilor, sau micilor, banci din Romania, insa din pacate nu toate ofera asa ceva, asa ca tot ceea ce vedem de la BANCA Transilvania ar trebui sa fie un mare beneficiu pentru noi.

BANCA Transilvania ofera aceasta functionalitate pentru toti clientii din Romania care au aplicatia BT Pay instalata, si au in telefoanele lor integrat un sistem de securitate biometrica.