RCS & RDS: Anuntul de ULTIMA ORA cu care ULUIESTE Romanii

RCS & RDS are un anunt de ultima ora pentru toti romanii cu care incearca sa ne uluiasca, iata ce promite sa ofere operatorul de telecomunicatii.

RCS & RDS gurile

RCS & RDS a facut un anunt de ultima ora cu doar cateva minute in urma, si vorbim despre ceva ce vine ca o surpriza mare pentru toata lumea, iar asta in conditiile in care operatorul a pregatit in secret totul pentru romani. Vorbim despre o noua campanie promotionala pe care cei de la RCS & RDS au anuntat-o astazi pentru toti clientii lor din Romania, ea urmand a incepe in data de 22 septembrie, conform informatiilor publicate de catre operator.

RCS & RDS incepe pe 22 septembrie, de la prima ora, o campanie promotionala la mai putin de doua saptamani distanta de cea care tocmai s-a incheiat, si vorbim despre o surpriza foarte interesanta de la companie. Practic, RCS & RDS vine cu oferte peste oferte pentru romani, desi deocamdata nu e clar daca e vorba de o campanie doar pentru actualii clienti ai companiei, sau una care ii vizeaza si pe cei care vor sa contracteze serviciile sale.

RCS & RDS: Anuntul de ULTIMA ORA cu care ULUIESTE Romanii

RCS & RDS pregateste o noua campanie promotionala care cel mai probabil va fi identica in oferte cu cealalta, si nu ma ofer aici neaparat la servicii, ci la ceea ce va fi oferit in materie de reduceri pentru clienti. Ma astept, la fel ca si in cazul ofertei anterioare, ca RCS & RDS sa le permita clientilor sa beneficieze de 50% reducere pentru o anumita perioada de timp pentru abonamentul nou, sau prelungit, pe care il incheie incepand din 22 septembrie, si pana cand se incheie campania.

De marțea viitoare închidem GURILE RELE.Tu alegi ce-i mai bine pentru tine, așă că-ți facem alegerea mai simplă.Marți, 22 Septembrie, te ofertăm de la prima oră 😉

Publicată de DIGI Romania pe Marţi, 15 septembrie 2020

RCS & RDS ar putea oferi si cateva luni de gratuitate pentru anumite servicii, insa in general promotiile sale s-au “invartit” in jurul reducerii de 50% pentru o anumita perioada de timp pentru serviciile pe care le ofera. RCS & RDS nu s-a prea distantat de acest tip de oferta in campaniile de reduceri lansate pana acum, si nu ma astept ca acest lucru sa se schimbe in 22 septembrie, deci stiti la cam ce sa va asteptati daca decideti sa profitati de ofertele care vor fi anuntate.

RCS & RDS va incepe campania de reduceri de la prima ora, si cel mai probabil o va “intinde” pentru cateva zile, deci veti avea timp sa va decideti daca profitati de promotii, sau spuneti “pas”.