Samsung GALAXY Note 30: Vestea cea PROASTA pentru TOTI Fanii

Samsung GALAXY Note 30 este vizat de o veste nu tocmai buna pentru fanii care abia asteapta lansarea telefonului, iata ce se va intampla cu noile modele.

Samsung GALAXY Note 30

Samsung GALAXY Note 30 este viitoarea versiune de telefon pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, si in ciuda tuturor zvonurilor, ea va veni, insa nu acum, ci abia undeva prin vara anului viitor. Samsung GALAXY Note 30 va fi, cel mai probabil, tot o serie de telefoane, adica tot o versiune mai mare si mai scumpa, plus inca o versiune mai mica si mai ieftina, totul pentru a atrage cat mai multe vanzari de la cat mai multi clienti.

Samsung GALAXY Note 30 va veni cu multe noutati interesante cand va fi lansat, insa printre ele nu se va numara si o camera selfie ascunsa sub ecranul telefonului, ceea ce va dezamagi foarte multa lume pentru ca aceasta modificare era foarte asteptata. Exista deja pe piata multe modele de telefoane care au camera selfie ascunsa sub ecran, si foarte multi se asteptau ca inclusiv Samsung GALAXY S30 si Samsung GALAXY Note 30 sa vina cu aceasta “‘revolutie”.

Samsung GALAXY Note 30: Vestea cea PROASTA pentru TOTI Fanii

Samsung GALAXY S30 si Samsung GALAXY Note 30 nu vor avea o camera selfie ascunsa sub ecran pentru ca tehnologia care este dezvoltata acum pentru a face o asemenea uriasa modificare nu e deocamdata pregatita pentru a fi comercializata. In aceasta idee, atat Samsung GALAXY S30, cat si Samsung GALAXY Note 30 vor veni cu o perforatie in ecran, aceasta urmand a fi pozitionata tot in centru, deci diferentele in design fata de modelele actuale vor fi mici.

Samsung GALAXY Note 30 va avea totusi un viitor chip Exynos 2130, sau cum se va numi, plus un posibil Qualcomm Snapdragon 875+, insa nu vom vedea nici acea placa video de la AMD pe care atat de multa lume o asteaptam. Bateria ar trebui totusi sa fie un punct de laude pentru Samsung GALAXY Note 30, chiar si ecranul, care mai mult ca sigur va avea noi tehnologii performante folosite, deci ar trebui sa ofere si o experienta foarte buna pentru utilizatori.

Samsung GALAXY Note 30 va fi prezentat, cel mai probabil, undeva prin vara anului viitor, poate chiar prin luna august, astfel ca avem de asteptat destul de mult pana cand isi va face aparitia pe piata.