DACIA Duster: SCHIMBARE la care NU se Asteptau Multi Clienti

DACIA Duster va avea parte de o schimbare la care nu se asteptau foarte multi dintre clienti, iata ce este pregatit pentru noul model de masina de la Mioveni.

DACIA Duster schimbare

DACIA Duster ramane una dintre cele mai populare masini fabricate de catre producatorul roman de la Mioveni, SUV-urile sale fiind cautate de catre clienti din intreaga lume, in numar foarte mare, iar in momentul de fata se lucreaza la un model nou. Vorbim despre o DACIA Duster care ar trebui sa vina cu multe dintre noutatile majore pe care le vedem la actuala serie Logan 3, insa printre ele nu se va numara si una pe care unii clienti o asteapta de mult.

DACIA Duster nu va avea acelasi design pentru bord precum actuala serie Logan 3, sau chiar Sandero 3, iar asta pentru ca DACIA vrea sa ofere ceva cu mult diferit pentru SUV-urile sale. Vorbim despre un design care va semana mai mult cu ceea ce vedem pe la modelele DACIA Duster vandute in diverse zone de pe glob de catre producatorul roman, si nu despre ceea ce ofera in cazul masinilor mai mici, lansate chiar recent pe piata.

DACIA Duster: SCHIMBARE la care NU se Asteptau Multi Clienti

DACIA Duster va avea tot un design modern pentru interior, cel mai probabil preluat de la unul dintre SUV-urile pe care cei de la Renault il au la vanzare, si asta pentru ca in general noutatile pentru aceste masini sunt preluate de la francezi. E de asteptat ca acum lucrurile sa stea fix la fel, DACIA Duster fiind o masina facuta pe bucati cu multe piese de la Renault, asa ca e improbabil ca lucrurile sa se schimbe intr-o maniera prea mare in viitorul apropiat.

DACIA Duster va avea totusi o caroserie mult mai interesanta, cel putin asta asteptam acum, iar desi pe partea de interior nu va exista o schimbare colosala, putem totusi sa ne asteptam sa vedem imbunatatiri majore. E deasemenea de asteptat ca DACIA Duster sa beneficieze si de un salt din punct de vedere tehnologic, asa cum s-a intamplat si cu Logan 3, sau Sandero 3, dar multe depind de ceea ce vrea sa ofere DACIA in banii pe care-i va cere.

DACIA Duster va fi lansata in versiunea a treia undeva prin 2022, sau 2023, nimeni nu stie foarte clar, dar e 100% sigur faptul ca masina este in lucru in momentul de fata, si ca o vom vedea intr-o prezentare oficiala peste cativa ani.