Huawei P50 Pro: Vestea GROZAVA pentru Fanii din TOATA Lumea

Huawei P50 Pro este urmatorul mare telefon pe care Huawei il va lansa, iata si ce veste grozava vine pentru fanii care vor dori sa-l cumpere.

Huawei P50 Pro stocuri

Huawei P50 Pro este urmatorul important telefon de la Huawei, din moment ce seria Mate 40 a fost deja prezentata, acum urmatorul telefon premium este acesta, si putem vorbi despre o veste grozava in ceea ce-l priveste. Se pare ca sanctiunile impuse de catre Donald Trump impotriva Huawei nu ar trebui sa afecteze lansarea Huawei P50 Pro, sau cel putin asta sugereaza cele mai recente informatii cu privire la planurile companiei chinezesti.

Huawei P50 Pro ar urma sa beneficieze de tehnologii de ultima generatie oferite de catre cei de la Huawei in momentul in care va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, si asta in conditiile in care stocurile de componente vor fi limitate. Cel mai probabil vom vedea noul chip Kirin 9000 din seria Mate 40, acesta urmand a ajunge in Huawei P50 Pro, asa cum s-a intamplat si anul acesta cu chip-ul folosit in Mate 30 de catre compania chinezeasca.

Huawei P50 Pro: Vestea GROZAVA pentru Fanii din TOATA Lumea

Huawei P50 Pro ar trebui deasemenea sa vina cu o camera mult imbunatatita, dar si cu o baterie pe masura asteptarilor, plus alte modificari majore pe care clientii cu siguranta le vor aprecia, daca vor putea fi oferite. Separat de camere si procesor, asteptam deasemenea un nou tip de ecran imbunatatit, poate chiar si fara vreo taietura pentru camera frontala, existand o foarte mica sansa ca ea sa fie ascunsa sub ecran, daca tehnologia va evolua suficient pana atunci.

Huawei P50 Pro va fi un telefon cu foarte multe noutati interesante implementate, si avand in vedere ca Huawei si-a facut stocuri de componente pentru viitoarele lansari, e de asteptat ca aparitia sa pe piata sa nu fie afectata major. E posibil ca Huawei P50 Pro sa fie vandut in cantitati limitate din cauza problemelor pe care le are compania chinezeasca cu Donald Trump, dar daca el pleaca de la Casa Alba, atunci si problemele vor disparea in totalitate.

Huawei P50 Pro ar trebui sa fie lansat in primavara anului viitor, undeva prin martie, sau aprilie, multe fiind influentate si de felul in care va decurge pandemia de Coronavirus in Romania.