Planeta Venus: Anuntul IMPORTANT ce a SOCAT Intreaga Omenire

Planeta Venus este in centrul unui anunt extrem de important care a socat intreaga omenire, iata ce a fost dezvaluit intr-un final pentru noi toti.

Planeta Venus negare

Planeta Venus este din nou in centrul unui anunt foarte important care a socat intreaga omenire, pentru ca vine la o perioada foarte scurta de timp dupa ce am vorbit despre una dintre cele mai mari, posibile, descoperiri din istorie. La inceputul acestei luni, daca va aduceti aminte, oamenii de stiinta au anuntat cu foarte mare fast ca au descoperit pe planeta Venus ceva care se numeste fosfina, un tip de molecula care ar putea sustine viata, conform lor.

Planeta Venus a avut de atunci foarte intens studiate toate imaginile facute de catre diverse nave spatiale trimise acolo, insa oamenii de stiinta care au verificat descoperirile colegilor lor nu au reusit sa confirme posibila existenta a fosfinei. Analizarea cu mare atentie a tuturor datelor care au fost inregistrate acolo nu a dus la concluzia ca exista intr-adevar fosfina in atmosfera de pe planeta Venus, deci nici ca ar putea fi sustinuta viata in vreun fel.

Planeta Venus: Anuntul IMPORTANT ce a SOCAT Intreaga Omenire

Planeta Venus este foarte greu de monitorizat de pe Pamant, iar telescoapele care sunt folosite pot reda imagini neclare, cu diverse distorsiuni ale imaginilor, si cercetatorii pot fi pacaliti de ele pentru a crede ca exista molecule relevante acolo. Cam asta s-ar fi intamplat si cu descoperirea fosfinei de catre oamenii de stiinta care au anuntat marea lor realizare cu privire la planeta Venus, sau cel putin asta afirma noi experti care au analizat datele.

“Fosfina a apărut ca o scufundare în spectrul lui Venus la aproximativ 1,12 milimetri, o lungime de undă a luminii pe care molecula se credea că o absoarbe. Dacă spectrul lui Venus ar putea fi trasat ca o linie dreaptă pe toate lungimile de undă ale luminii, fosfina ar face o vale adâncă la acea lungime de undă. Dar datele reale nu sunt niciodată atât de ușor de citit. În viața reală, alte surse – de la atmosfera Pământului până la funcționarea interioară a telescopului însuși – introduc zvâcniri, sau „zgomot”, în acea linie dreaptă. Cu cât clătinările sunt mai mari, cu atât oamenii de știință cred că scufundările reprezintă molecule interesante. Orice scufundare anume ar putea fi în schimb doar o mișcare aleatorie, foarte mare.”

Planeta Venus a fost in centrul foarte multor teorii formulate de catre diversi oameni de stiinta dupa ce s-a aflat ca ar putea exista fosfina acolo, insa niciuna nu a fost macar aproape de realitate din punct de vedere al posibilitatii de a exista viata acolo. In baza a tot ceea ce s-a descoperit pana acum in legatura cu planeta Venus, se pare ca fosfina nu e unul dintre elementele care ar exista in atmosfera, si asta e usor de inteles pentru ca nu ar avea cum sa ajunga usor acolo, si chiar daca ar fi, ar fi extrem de greu de detectat oricum.

Planeta Venus ramane una de foarte mare interes pentru cercetatorii din intreaga lume, astfel ca va fi extrem de interesant de vazut cum se vor mai contrazice cercetatorii cu descoperirile viitoare.