BANCA Transilvania: Decizia IMPORTANTA Nestiuta de Clienti

BANCA Transilvania a luat o decizie foarte importanta despre care foarte multi dintre clientii sai nu stiu, iata ce a facut, si ce poti face si tu.

BANCA Transilvania ceasuri

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania, daca o judecam dupa numarul de clienti, si ofera o varietate de servicii pentru cei din toata tara, iar printre ele se numara si unul despre care foarte multa lume nu stie mai nimic. Cei de la BANCA Transilvania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a face plati mobile, cu telefoanele, sau ceasurile inteligente, insa separat de asta exista si o optiune mixta, pentru cei care vor si putina eleganta.

BANCA Transilvania le pune la dispozitie clientilor si o optiune de a avea un ceas elegant cu care sa faca plati mobile indiferent unde au nevoie, si vorbim despre trei modele vandute de catre compania elvetiana Mondaine. BANCA Transilvania are trei modele diferite de ceasuri Mondaine care sunt capabile sa faca plati contactless pentru clientii din Romania, ele fiind listate pe website-ul bancii, cu preturi care incep de la 1000 de LEI, si ajung la 1600.

BANCA Transilvania: Decizia IMPORTANTA Nestiuta de Clienti

BANCA Transilvania vinde ceasuri clasice, care au integrata tehnologie NFC, cel mai probabil, are permite folosirea lor pentru plati mobile la fel ca si cum am folosi un telefon, sau un smartwatch. Separat de asta, ceasurile arata ca oricare clasice puse la vanzare de catre Mondaine, sau alti producatori de ceasuri, astfel ca BANCA Transilvania le ofera clientilor sai si o optiune ceva mai eleganta de a face plati mobile cand au nevoie de acest lucru.

BANCA Transilvania leaga cardul clientului de chip-ul din acel ceas, totul trebuind configurat manual si personalizat pentru client, deci nu vorbim despre ceva ce poate fi cumparat de oriunde, ca un smartwatch obisnuit. Ceasul functioneaza cel mai probabil cu sistemul BT Pay al celor de la BANCA Transilvania, deci nu e nevoie de inregistrarea sa pe undeva, platile trebuind sa se faca instant dupa ce el este activat de catre banca pentru client.

BANCA Transilvania este, din cate stiu, singura care ofera o asemenea optiune de plata pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre o decizie foarte interesanta care poate veni si cu beneficii mari pentru cei care s-au saturat de folosit cardurile.