CEC Bank: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata catre TOTI Romanii

CEC Bank a anuntat o decizie de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii acum despre masurile luate de banca.

CEC Bank sarbatoare

CEC Bank a dezvaluit astazi o decizie de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din tara noastra, una foarte importanta despre care trebuie sa stii chiar acum daca folosesti serviciile bancii in momentul de fata. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat care va fi programul de sarbatori pentru toate unitatile din toata tara, si asa va puteti face o idee foarte clara cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample in diversele orase din tara noastra in urmatoarele luni.

CEC Bank spune ca intre 25 decembrie si 27 decembrie va tine inchise unitatile sale din toata tara, astfel ca angajatii sai vor avea parte de un weekend prelungit, ceea ce mai mult ca sigur ca va fi apreciat de catre multi dintre ei. Intre 28 decembrie si 30 decembrie unitatile CEC Bank vor functiona in baza unui program normal, asa cum se va intampla de fapt la toate bancile din tara noastra, pentru ca asa si este normal, pana la urma.

CEC Bank: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata catre TOTI Romanii

CEC Bank spune ca pe 31 decembrie sucursalele sale vor avea program cu publicul pana la ora 14:00, iar agentiile pana la ora 13:00, in timp ce intre 1 si 3 ianuarie toate unitatile sale din tara vor fi complet inchise. Pe de alta parte, CEC Bank spune ca serviciile de internet banking pe care le ofera pentru clientii din toata Romania vor fi disponibile in continuare fara oprire in toata perioada in care agentiile si sucursalele sale vor fi complet inchise.

CEC Bank nu va opri reteaua de ATM-uri, sau aparate multifunctionale pentru plati, astfel ca acolo veti putea rezolva orice fel de probleme cu banii pe care le-ati putea avea in aceasta perioada. Serviciul Call Center va fi disponibil non stop pentru toti clientii celor de la CEC Bank, astfel ca oricine va putea suna pentru a cere orice fel de ajutor pentru a rezolva rapid problemele pe care le intampina cu folosirea serviciilor bancii cand unitatile sunt inchise.

CEC Bank este, deocamdata, singura banca la care vedem atat de multe unitati inchise dupa prima zi de Craciun, aparent inclusiv cele din centrele comerciale fiind in aceeasi situatie.