DACIA Duster Facelift: Decizia URIASA pentru Modelele Noi

DACIA Duster Facelift este urmatorul model nou de SUV pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata lumea, iata ce decizie a fost luata oficial.

DACIA Duster Facelift imbunatatita

DACIA Duster Facelift este cel mai mare upgrade pe care generatia a 2-a a SUV-ului celor de la DACIA il va avea in existenta sa, iar asta pentru ca in 2024 urmeaza sa fie lansat modelul de generatie a 3-a. Upgrade-ul de care vor beneficia foarte multi dintre clientii care sunt interesati de DACIA Duster Facelift nu este unul care trebuie trecut cu vederea prea usor, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de schimbari destul de bune, facute fara a creste pretul de vanzare.

DACIA Duster Facelift va avea in versiunea noua parte de o modernizare necesara pentru seria de masini vandute de catre producatorul roman, insa desigur ca totul va veni ca un update intermediar pentru masini. Nu este asteptat vreun upgrade masiv pentru masinile celor de la DACIA pana in 2024, deci acest DACIA Duster Facelift va fi singura mare schimbare pentru SUV-uri pana atunci, asa ca toti clientii vor trebui sa se multumeasca cu ele.

DACIA Duster Facelift: Decizia URIASA pentru Modelele Noi

DACIA Duster Facelift va avea parte de rezolvari ale problemelor care exista in momentul de fata pentru modelele vandute pe pietele din intreaga lume, aceasta fiind una dintre schimbarile extrem de importante. Era necesar pentru DACIA Duster Facelift sa vina cu asa ceva pentru ca experienta de condus sa fie una cat mai buna, insa separat de asta, noile faruri in forma literei Y ale Logan 3 vor fi deasemenea implementate de catre producator in noile SUV-uri.

DACIA Duster Facelift nu va veni cu alte schimbari majore la interior, cel putin nu cele pe care le stim de la Logan 3, iar asta pentru ca producatorul roman nu e interesat sa faca modificari de acest gen pentru aceasta serie. Daca le-ar implementa, atunci DACIA Duster Facelift ar fi si mult mai scumpa, iar in aceasta perioada producatorul roman nu e interesat de asa ceva, ci vrea doar sa vanda cat mai multe masini, astfel ca un facelift ar fi exact ceea ce e nevoie.

DACIA Duster Facelift va fi lansata in toamna anului viitor pentru clienti, insa vorbim doar despre o prezentare, nu despre lansarea in sine, aceasta urmand a avea loc undeva in cursul anului 2022.