DACIA Logan: Versiunea Noua a Modelului SPECIAL al Masinii

DACIA Logan are parte de o versiune noua pentru modelul special despre care nu ai stiut pana acum, iata cum arata aceasta, si ce schimbari aduce.

DACIA Logan facelift

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini din intreaga lume, cu vanzari foarte mari multumita preturilor foarte convenabile la care este vanduta, in special in tari precum Romania. DACIA Logan este atat de populara multumita preturilor mici incat ea a devenit un model cautat inclusiv in tari in care Renault nu o vinde in mod oficial, iar despre unul de acest gen vorbim iar astazi, pentru ca versiunea Largus are parte de un facelift in Rusia.

DACIA Logan a fost reprodusa in Rusia cu denumirea Largus, acolo fiind vanduta versiunea MCV care a existat si in Romania pana la un moment dat, si care nu mai este vanduta de ceva vreme deja. In Rusia, versiunea MCV a DACIA Logan este vanduta de vreo 10 ani sub denumirea Lada Largus, iar recent a avut lansat un facelift menit sa-i aduca o actualizare pentru design, dar si pentru componentele care sunt folosite pentru acest model de masina.

DACIA Logan: Versiunea Noua a Modelului SPECIAL al Masinii

DACIA Logan facelift lada largus
Lada Largus Cross vanduta in Rusia.

DACIA Logan, in versiunea ruseasca, este practic un model mult mai vechi al seriei, iar facelift-ul facut de catre Lada aduce doar farurile din generatia a 2-a a masinii romanesti, plus o bara cu o grila in forma literei X, si nimic mai mult. Lada Largus facelift ramane tot cu platforma primei generatii a DACIA Logan, si in afara de farurile din generatia a 2-a, nu e schimbat nimic, ceea ce desigur ca nu face altceva decat sa aduca profit mare pentru compania ruseasca.

DACIA Logan din prima generatie are practic refolosite piesele si caroseria de catre cei de la Lada chiar si la aproape 14 ani de cand a fost lansata, iar asta pentru ca in Rusia se pare ca lucrurile acestea sunt bune, si prind la consumatori. Versiunea ruseasca a DACIA Logan este, desigur, ieftina, iar asta si pentru ca este bazata pe niste componente, si o caroserie, foarte vechi, deci vorbim si despre costuri mult mai mici de productie in comparatie cu modelele mai noi de masini.

DACIA Logan pare sa se si vanda destul de bine in Rusia in aceasta varianta, iar asta pentru ca altfel Lada nu ar fi luat decizia de a lansa un facelift, care oricum nu e chiar atat de usor de produs precum pare.