DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul Offroad cu Land Rover

DACIA Duster apare astazi intr-un test offroad impresionant care ne arata o comparatie cu un Land Rover DIscovery si un Jeep Grand Cherokee.

DACIA Duster apare astazi intr-o comparatie extrem de interesanta multumita unui test offroad facut cu Land Rover Discovery, si multumita lui putem vedea cum se descurca masina producatorului roman pe zapada. Ceea ce vedeti in clipul video de mai sus este un DACIA Duster care reuseste sa ne demosntreze ca pe teren accidentat se descurca mult mai bine decat un Land Rover Discovery care pare mai bine pregatit pentru un asemenea tip de teren.

DACIA Duster reuseste in mod surprinzator sa circule mult mai bine pe zapada decat Land Rover Discovery, dar exista totusi niste diferente intre generatiile celor doua masini, dupa cum se poate vedea prea bine. DACIA Duster urca dealurile mult mai usor decat Land Rover Discovery, si reuseste sa treaca prin zapada mult mai usor decat concurenta sa din acest test, ceea ce ne arata cat de usor poate fi folosita masina romaneasca in aceste conditii.

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Testul Offroad cu Land Rover

DACIA Duster este echipata bine pentru terenul pe care se afla, si puteti vedea ca are cauciucuri foarte bune pentru a putea face fata locatiei, dar si Land Rover Discovery are parte de fix acelasi lucru. Problema sta totusi in faptul ca DACIA Duster are un software care reuseste sa distribuie mult mai bine puterea motorului astfel incat masina sa se poata misca fara probleme pe terenul pe care se afla, ceea ce in cazul Land Rover Discovery e o problema.

DACIA Duster a mai trecut prin teste de acest gen anterior, si a avut parte de rezultate surprinzator de bune, ceea ce vedem si acum cu Land Rover Discovery, ceea ce vine ca o surpriza foarte interesanta, din nou. Desigur ca un test cu un model mai nou de masina Land Rover ar putea avea rezultate diferite care nu ar mai face din DACIA Duster o masina chiar atat de versatila, dar totul depinde de modelele care sunt testate, in final.

DACIA Duster este o masina suficient de buna pe diverse tipuri de teren accidentat, insa multe dintre teste sunt facute cu modele competitoare vechi, iar rezultatele finale sunt mult viciate.