Decizia pentru Huawei P50 Pro care va DEZAMAGI Multi Fani

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon pe care Huawei il va pune la vanzare, dar iata ce decizie dezamagitoare pentru multi fani e luata.

Huawei P50 Pro lansare

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon pe care Huawei il va lansa pentru utilizatorii din intreaga lume, insa din pacate vine si o veste cam proasta in legatura cu e, si toata seria. Mai exact, se pare ca Huawei P50 Pro , si celelalte telefoane din serie, vor fi lansate undeva in perioada martie – mai 2021, ceva mai tarziu decat seria anterioara, si asta in ciuda faptului ca Samsung GALAXY S21 a fost deja lansat de catre Samsung.

Huawei P50 Pro era in centrul unor zvonuri care dadeau drept destul de sigura lansarea sa mai devreme pentru a nu lasa Samsung GALAXY S21 pentru prea mult timp pe piata fara un rival serios. Ei bine, se pare ca acest lucru nu se intampla in momentul de fata, iar asta pentru ca Huawei P50 Pro va fi lansat destul de tarziu, probabil pe la final de aprilie, inceput de mai, si asta din cauza problemelor mari facute de deja fostul presedinte SUA, Donald Trump.

Decizia pentru Huawei P50 Pro care va DEZAMAGI Multi Fani

Huawei P50 Pro va veni totusi cu destul de multe noutati importante pentru a mai indulci amarul unei asteptari destul de lungi pentru lansarea sa, si v-am vorbit ieri despre cateva dintre cele mai importante. Desigur ca vor fi si altele, in principal pe partea software, pentru ca pe partea hardware lucrurile sunt destul de clare in momentul de fata, si e cam improbabil sa mai existe surprize din acest punct de vedere, desi oricand putem fi surprinsi.

Huawei P50 Pro nu are deocamdata dezvaluite detalii cu privire la pretul pe care l-ar putea avea la vanzare, dar e de asteptat ca acesta sa nu fie chiar atat de mic precum se asteapta destul de multa lume. Asta e destul de normal din moment ce vor fi integrate multe componente noi in telefon, si va fi vorba despre un salt tehnologic serios in comparatie cu generatia anterioara, deci va fi cel mai probabil nevoie si de un pret de vanzare pe masura.

Huawei P50 Pro va ajunge in magazine la 2/3 saptamani dupa prezentare, asa ca asteptam sa vedem daca aceasta se va intampla pe final de aprilie, sau abia in cursul lunii mai.