Carrefour: Electrocasnice la Pret Redus cu pana la 50% Azi

Carrefour electro

Carrefour a decis sa dea de astazi startul unei noi campannii de reduceri care se pare ca a avut succes foarte mare in Romania, marele lant de hypermarket-uri oferind din nou pana la 50% reducere la electrocasnice, electronice, IT. Vorbim despre o oferta pe care cei de la Carrefour au avut-o acum aproximativ doua saptamani de zile, cand au anuntat in mod oficial promotia grozava care se desfasoara si acum, ea aducandu-le clientilor reduceri de pana la 50% la aceste produse.

Carrefour are la vanzare o varietate de produse electronice, electrocasnice, din segmentul IT, dar si telecom, pentru toate fiind reduceri de pana la 50% pentru o perioada limitata de timp. Vorbim despre oferte care sunt disponibile de astazi incepand cu ora 15:00 in cadrul magazinului online al celor de la Carrefour, acolo fiind listate nu doar aceste oferte, ci si multe altele care au fost gandite special pentru clientii din toata tara, si ar fi bine sa profite toata lumea de ele acum.

Carrefour: Electrocasnice la Pret Redus cu pana la 50% Azi

Carrefour electrocasnice reduse

Carrefour incearca sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune oferte posibile pentru produsele pe care le are la vanzare, iar aceste reduceri de pana la 50% reprezinta ceva special de la magazinul online al companiei. Puteti vedea acolo ca exista la Carrefour produse de top de la unii dintre cei mai importanti producatori din intreaga lume, iar reducerile oferite pentru ele sunt cele de care trebuie sa profitati in perioada in care sunt listate pentru noi.

Carrefour spune ca ofera aceste reduceri pentru o perioada de doar cateva zile, intre 1 si 4 aprilie, dupa care ele vor disparea, si e posibil ca altele sa nu mai fie anuntate de catre lantul de hypermarket-uri. Chiar daca am vazut acum de la Carrefour decizia de a oferi aceste promotii pentru toata lumea la doar doua saptamani dupa cele initiale, nu este exclus ca ele sa nu mai fie oferite vreodata pentru clientii romani, deci ori profitati acum, ori riscati sa le pierdeti definitiv.

Carrefour are aceste oferte cu pana la 50% reducere la electronice, electrocasnice, produse IT si Telecom doar in cadrul magazinului online, nu si in magazinele fizice din tara.