Auchan: Anunt Oficial, ce Ofera Special Clientilor de Paste

Auchan marca

Auchan are un anunt oficial pentru clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa le ofere special de paste tuturor celor care sunt interesati de produsele pe care le vinde in hypermarket-urile sale. Auchan le spune tuturor clientilor din Romania ca pentru Paste le ofera inapoi pe cardurile MyClub 25% din valoarea produselor marca proprie pe care oamenii le cumpara din magazine.

Auchan vrea sa le ofere romanilor doar cele mai bune produse si cea mai buna experienta de cumparaturi in oricare dintre hypermarket-urile sale, iar de Paste ar trebui sa avem parte de asta. MyClub este o platforma speciala de reduceri pe care cei de la Auchan au lansat-o pentru clientii din toata Romania la inceputul acestei luni, iar prin ea incearca sa ii rasplateasca pe oameni pentru cumparaturile pe care le fac in cadrul hypermarket-urilor.

Auchan: Anunt Oficial, ce Ofera Special Clientilor de Paste

Auchan are aceasta oferta pentru produsele marca proprie disponibila chiar acum in toate magazinele sale, insa separat de ea mai exista si multe alte promotii speciale pe care compania le ofera. Exista reduceri, peste reduceri, pe care cei de la Auchan le ofera prin MyClub in toata Romania, dar trebuie sa le cautati in aplicatia dedicata pentru a va putea bucura de ele, si o veti putea face doar folosind cardurile speciale care sunt puse la dispozitia noastra.

Auchan ofera pentru clientii din Romania si posibilitatea de a castiga bani pe cardurile MyClub daca isi fac cumparaturile din magazinele sale, sau un premiu urias in valoare de 10.000 de euro. Tot ce trebuie sa faca romanii pentru a avea sansa de a castiga acesti bani este sa isi faca cumparaturile de la Auchan prin MyClub, aceasta fiind conditia principala de participare in cadrul promotiei speciale pe care lantul de hypermarket-uri o impune acum.

Auchan nu e singurul lant de hypermarket-uri care are un asemenea sistem de recompensare a clientilor, asa ca puteti sa va uitati si la altele pentru a va bucura de promotii grozave in aceasta perioada.