Auchan: ATENTIE! Ce le Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

Auchan scoala

Auchan are noi vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ce ofera gratuit lantul de hypermarket-uri pentru ca exista multe surprize. Cei de la Auchan au decis ca ar fi cazul sa le ofere gratuit romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o serie de premii daca aleg sa cumpere produse Bic din oricare dintre magazinele din tara noastra in aceasta perioada din an.

Auchan prezinta in mesajul de mai jos tot ceea ce ofera gratuit pentru romanii care sunt dornici sa profite de promotiile sale speciale, iar avand in vedere ca exista foarte multe disponibile, n-ar trebui sa le ratati. Vorbim espre 4 vouchere in valoare de 500 de euro, 4 laptop-uri, 4 vouchere pentru amenajare interioara in valoare de 1000 de euro si 100 de pachete de rechizite Bic, deci va puteti pregati copiii de scoala fara vreo problema.

Auchan: ATENTIE! Ce le Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

Auchan le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse Bic in valoare de 50 de LEI daca vor sa participe la aceasta promotie speciala, iar apoi sa se inscrie la concurs pentru a avea sansa de castig. Aici este un element extrem de important, iar asta pentru ca daca nu va inscrieti manual pentru a participa la concurs, nu veti avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oefrite de catre lantul de hypermarket-uri de azi in Romania.

Auchan a creat acest concurs special impreuna cu cei de la Bic pentru a ii ajuta pe romanii din toata tara sa profite de promotiile exclusive care nu sunt disponibile chiar in mod regulat in tara noastra. Asta inseamna ca nu ar trebui sa ratati ocazia de a castiga orice anume ofera cei de la Auchan pentru noi, perioada ofertei fiind limitata si e improbabil sa mai apara vreuna similara pana la finalul acestui an pentru clientii din Romania.

Auchan mai are si alte promotii speciale disponibile pentru clientii dornici sa profite de oferte, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de ceea ce este disponibil acum in oricare dintre magazine.