Carrefour: Anunt Oficial, Oferta Speciala la Electrocasnice

Carrefour viitor

Carrefour are un anunt oficial pentru clientii din toata Romania, si asta pentru ca o oferta speciala la electrocasnice a fost anuntata in cursul acestei zile, si vorbim despre o promotia disponibila exclusiv online. Mai exact, cei de la Carrefour au anuntat ca ofera cupoane de reducere pentru electrocasnicele pe care le cumpara clientii prin magazinul sau online, acestea putand fi folosite in viitor pentru alte achizitii de produse tot prin intermediul magazinului online.

Carrefour a avut pana recent reduceri foarte mari la electrocasnice, unele fiind vandute si la jumatate de pret in Romania, insa acum a mai schimbat strategia, si ofera doar vouchere de reducere la cumparaturi viitoare. Carrefour a decis sa ofere vouchere de pana la 400 de LEI pentru cumparaturi viitoare pe care le pot face clientii din toata Romania, asa ca veti avea destui bani pentru a va achizitiona si alte produse de care aveti nevoie de la magazin.

Carrefour: Anunt Oficial, Oferta Speciala la Electrocasnice

Carrefour viitor voucher

Carrefour are o gama variata de electrocasnice din care puteti alege in momentul de fata, asa ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ceea ce doriti cu adevarat sa achizitionati. Vorbim despre destule promotii foarte bune la produse de la producatori de top precum Bosch, Whirlpool, Samsung, Beko, Arctic, LG, si nu numai, asa ca aproape indiferent ce veti alege sa cumparati, e putin probabil sa nu gasiti ceva care sa va fie cu adevarat pe plac, sau util.

Carrefour desfasoara toata aceasta promotie exclusiv prin intermediul magazinului sau online, astfel ca nu veti putea beneficia de reduceri si in magazinele fizice din Romania, din pacate. Chiar si asa, cumparand produsele pe care le vinde acum Carrefour, le veti avea livrate la propria casa, sau oriunde aveti nevoie, deci nu trebuie sa le mai preluati voi din magazin pentru a le duce oriunde trebuie sa ajunga, livrare fiind gratuita pentru anumite comenzi.

Carrefour desfasoara promotia pentru o perioada limitata de timp, deci daca gasiti ceva care sa va intereseze, faceti achizitia inainte ca acel produs sa dispara din magazinul online.