Auchan: Anuntul Oficial, ce Surprize au Clientii in Magazine

Auchan loialitate

Auchan a anuntat astazi in mod oficial o noua serie de surprize pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti grozave pentru toti cei care isi fac cumparaturile din magazinele sale. Auchan merge mai departe cu promovarea MyClub si ofertele care sunt disponibile pentru clientii care aleg sa intre in acest club select, iar din 19 mai este disponibil un nou catalog de oferte exclusive care sunt dedicate celor care au un card facut deja.

Auchan a decis de ceva vreme sa vina cu surprize de acest gen pentru toti clientii din Romania care ajung in hypermarket-urile sale, astfel ca vedem o continuare a unei campanii foarte apreciate. Catalogul de produse care au reduceri speciale pentru MyClub include in principal produse alimentare, astfel ca stiti din start ce urmeaza sa gasiti in cadrul sau, iar cei de la Auchan au preturi speciale pentru toti cei interesati sa profite de reduceri.

Auchan: Anuntul Oficial, ce Surprize au Clientii in Magazine

Auchan are ofertele pentru produsele din MyClub atat in magazinul sau online, cat si in magazinele sale fizice, asa ca puteti decide de unde anume vreti sa le cumparati. Puteti sa le cumparati online si sa va fie livrate acasa, sau sa le ridicati din magazine, sau sa mergeti in oricare dintre locatiile Auchan pentru a cumpara direct de acolo produsele pe care le doriti, asa ca vorbim despre o alegere pe care o faceti in functie de nevoile pe care le aveti.

Auchan spune deasemenea ca are stocuri limitate pentru produsele pe care le-a inclus in cadrul acestei campanii speciale, deci ar trebui sa va grabiti si sa cumparati orice va intereseaza cat aveti ocazia. Nu se stie care dintre produsele pe care Auchan le are acum in oferta vor mai fi disponibile si in promotii viitoare dupa ce dispar din aceasta, asa ca e bine sa va hotarati din timp in legatura cu tot ceea ce va doriti inainte ca promotiile sa expire.

Auchan are toate informatiile cu privire la aceasta promotie disponibile in cadrul magazinului sau online, dar si a aplicatiei dedicate, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate informatiile.