Carrefour: Electrocasnicele cu Reduceri Uriase in Runda 2

Carrefour Electrocasnicele reduceri runda 2

Carrefour a dat deja drumul celei de-a doua runde de reduceri importante pentru electrocasnice in Romania, si daca sunteti interesati sa cumparati un produs bun, atunci acum e momentul. Vorbim despre cea de-a doua runda de reduceri la electrocasnice pe care cei de la Carrefour o desfasuara in Romania dupa ce autoritatile au lansat runda a 2-a de reduceri in programul Rabla pentru Electrocasnice, si de aceasta data sunt alte produse inclus in campanie.

Carrefour surprinde romanii cu reduceri substantiale pentru electrocasnicele care fac parte din aceasta noua runda, si daca asteptati cu nerabdare ca ea sa inceapa, atunci e momentul sa profitati de oferte. Conform magazinului online al celor de la Carrefour, in aceasta noua runda de reduceri intra laptop-urile, masinile de spalat, aparatele frigorifice, tabletele, aspiratoarele, aparatele de aer conditionat, sau uscatoarele de rufe, asa ca aveti de unde alege produsele dorite.

Carrefour: Electrocasnicele cu Reduceri Uriase in Runda 2

Carrefour Electrocasnicele reduceri runda 2 rabla

Carrefour permite folosirea de vouchere care au valori de pana la 500 de LEI, astfel ca aceasta e valoarea maxima a reducerii de care puteti beneficia ca parte a promotiei care a fost lansata de catre lantul de magazine. Carrefour stie foarte bine ce ar dori sa cumpere clientii sai din magazine in aceasta perioada, astfel ca a facut si o selectie destul de riguroasa de produse dintre care putem alege urmatoarea noastra achizitie acum.

Carrefour are in magazinul sau online listate toate ofertele dintre care putem alege urmatorul nostru produs electronic, insa ele sunt disponibile inclusiv in magazinele din toata tara, in stocuri limitate. In aceasta idee, aveti sanse mai mari sa puteti cumpara produsul dorit cu adevarat daca faceti o comanda in magazinul online, fara a astepta sa mergeti in locatiile fizice pentru ca e foarte posibil ca acolo sa nu gasiti exact ceea ce va doriti.

Carrefour va initia la finalul acestei luni si runda a treia de reduceri la electrocasnice ca parte a programului national Rabla, astfel ca de atunci vor fi disponibile alte modele la preturi foarte bune.