Android: Anuntul Incredibil Adus de Prezentarea Windows 11

Android Windows 11

Android este in centrul unui anunt incredibil care vine impreuna cu prezentarea oficiala a Windows 11, iar asta pentru ca vorbim despre vesti grozave care vor bucura sigur utilizatorii. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat in mod oficial faptul ca Windows 11 va putea rula aplicatii pentru Android, intr-o anumita masura, ceva ce pana acum nimeni nu credea ca ar fi cu adevarat posibil, dar iata ca vin si surprize foarte bune pentru calculataore.

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru terminale mobile, iar prezentarea Windows 11 a venit cu un anunt privitor la faptul ca aplicatiile din Amazon App Store vor fi disponibile pentru folosire pe calculatoare. Acum un inginer al celor de la Microsoft ne spune ca de fapt Windows 11 va putea rula orice fel de aplicatii pentru Android, ceea ce e normal din moment ce le poate rula pe cele din magazinul de aplicatii al Amazon, in mod normal ar trebui sa poata rula orice.

Android: Anuntul Incredibil Adus de Prezentarea Windows 11

Android Windows 11 aplicatii
FOTO: Microsoft.

Android este un sistem de operare diferit de Windows, iar pana acum rularea aplicatiilor de acest gen pe PC-uri nu a fost simpla, asa ca e greu de spus acum in ce mod a gandit Microsoft toata functionalitatea. Nimeni nu stie foarte clar deocamdata cum anume va putea rula Windows 11 aceste aplicatii pentru Android, insa Microsoft a gasit o solutie buna pentru tot, altfel nu ar fi anuntat ca aplicatiile din Amazon App Store vor putea fi folosite de catre utilizatori.

Android are milioane de aplicatii disponibile in diverse magazine de aplicatii, iar cum Windows 11 le va putea rula, cel mai probabil vom putea instala aplicatii de oriunde vom dori, chiar si in format APK. Descarcarea lor e posibila de peste tot de pe internet, iar daca rularea in Windows 11 se va face fara prea mult efort, atunci pentru Android ar fi vorba despre accesarea unei noi piete cu miliarde de calculatoare pe care multi oameni si-ar fi dorit sa aiba aplicatiile de pe telefoane.

Android nu a avut vreodata aplicatiile gandite pentru a fi folosite pe PC-uri, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum anume va arata si functiona totul de indata ce vor fi disponibile informatiile oficiale.